Гласът на България раздава автографи и снимки

Списание GLAMOUR среща своите читатели с „Гласът на България“

Участници в най-позитивното и обичано музикално шоу – „Гласът на България“, ще поднесат специална изненада на всички посетители на „Сердика Център“ тази неделя (19 май) от 17:00 ч. В специално обособената на ниво -1 в мола Glamour зона всеки желаещ ще може да се срещне с любимите си изпълнители от формата, да им вдъхне кураж и да си вземе автограф или снимка за спомен. Десет от тях – Красимира Иванова, Сашка Александрова, Венцислав Кътов, Васил Чергов, Тодор Георгиев,  Николета Станойкова, Вася Попова, Надежда Димитрова, Пламен Борисов и Христо Младенов, ще поднесат на феновете специална изненада, същността на която списание Glamour ревниво пази в тайна.

Звездната музикална среща с любимите таланти на цяла България е част от събитието Glamour days, което едноименното списание и „Сердика Център“ организират от 16 до 19 май. В неговите рамки в продължение на 4 поредни дни дамите, посетители на „Сердика Център“, имат възможност в специални кътове да се поглезят с истинско звездно преобразяване. Под вещото ръководство на модния и бюти редактори на списанието, както и с помощта на професионални грим и прическа, дело на водещи гримьори и коафьори, всяка посетителка може да се превърне за броени минути в звезда от корицата на Glamour – и да се заснеме като такава.

Финалният ден на Glamour Days, 19 май, ще увеличи положителните емоции до най-висока точка, благодарение на „Гласът на България“ и разиграване на томбола с награди.

Коментари (0)

Публикувано в на 18 май 2013 г.