Гласът на България превръща Вики и Преслава в крадли!

Започват вокалните двубои в „Гласът на България” понеделник, от 20:30 по bTV

Нов елемент в регламента прави битката на ринга непредвидима!

От понеделник, 18-ти март, от 20:30 часа започва вторият етап на вълнуващото музикално състезание „Гласът на България”. Тази година форматът ще предложи на участниците и треньорите ново предизвикателство, което ще създаде изключителна динамика и ще направи развръзката преди концертите на живо напълно непредвидима.

След  кастингите „на тъмно” четиримата треньори Вики, Данчо Караджов, Преслава и Миро имат по 16 човека в отборите си. От понеделник те ще трябва да ги разделят на 8 двойки, всяка от които ще бъде изправена на ринга на „Гласът на България” във вокален двубой, изпълнявайки една и съща песен. Така задачата на треньорите става изключително тежка.

Те ще трябва да изправят един срещу друг най-добрите срещу най-добрите!

Някой ще бъде откраднат! Кой? – отговорът на този въпрос е в новия елемент от регламента на „Гласът на България”. Тази година, всеки един от треньорите ще има възможността да „открадне” участник от друг отбор, който отпада от вокалните двубои. Преслава, Данчо Караджов, Вики и Миро имат право на две „кражби”, защото ако в края на този етап отборът им е с повече от осем участника, ще трябва да сформират допълнителен нокаут кръг, на който да се разделят с още двама претенденти да станат „Гласът на България”.

Кой кой ще „открадне” и настъпва ли времето за истинските стратегии между треньорите в „Гласът на България” – зрителите ще видят в понеделник, 18-ти март, от 20:30 часа по bTV.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 14 март 2013 г.