Гласът на България праща Миро на абитуриентски бал!

Месец след старта на „Гласът на България“ отборите на Вики, Преслава, Данчо Караджов и Миро са почти запълнени

Ще има ли Миро втори бал? – вижте в понеделник от 21:00 ч. по bTV

Точно месец след старта на „Гласът на България” най-обичаното музикално шоу ще разкрие пред зрителите още непознати досега прекрасни и емблематични гласове.

В понеделник, от 21:00 часа по bTV четиримата треньори ще поканят в отборите си нови седем участника, достойни да се борят за мечтаната титла. С това свободните места за участие във формата стават много малко.

Напрежението расте, всяко решение на менторите става все по-трудно и придобива все по-голяма стойност. В епизода зрителите ще станат свидетели на фолклорно изпълнение, за което Вики ще обобщи: „В такива мигове съм горда, че съм българка и че България има такова богато фолклорно наследство и хора като Вас, които да го изпълняват по този начин!”.

Защо Миро казва, че отборът на Преслава „се очертава като отборът на Добрич” и ще му се наложи ли да спази обещанието си и да стане кавалер на бала на една от кандидатките да влязат в шоуто? Коя е изпълнителката, която се явява в състезанието за втори път и то, защото смята, че изпълнителят трябва да кара хората да бъдат по-добри чрез музиката си? – зрителите ще видят в понеделник, 11 март от 21:00 часа по bTV.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Участници в предстоящия епизод:

Коментари (0)

Публикувано в на 10 март 2013 г.