Гласът на България отряза Сузанита – пак е гола!

Дъщерята на Орхан Мурад Сузанита, която сътвори поредица от скандали около нецензурното видео към песента си „Луцифер и Буда“, е имала мерак да участва в шоуто „Гласът на България“.

Невръстната ученичка, която предизвика бурни реакции с разкрепостеното си поведение, научила, че според регламента може да се яви на предварителните кастинги, ако е навършила 14 години. Сузанита явно е преценила, че това е начин да преобърне скандалния си имидж и да пожъне одобрение, след като бе обществено поругана. Според нейни близки тя си е подала документите за „Гласът“, който се връща на екран в началото на 2018г.

Това, което нахаканата госпожица не е преценила, е, че „Гласът на България“ не търси участници със скандална слава, а талантливи хора с музикални качества. По всеобщо мнение от „Луцифер и Буда“ музикалните качества на Сузанита не стават много ясни. Отрицателният отговор от шоуто леко обезкуражил нахаканата Сузи, издават от обкръжението й. От екипа на шоуто са категорични, че държат на определени стандарти, дори в поведението на участниците, пише HotArena.

След затворената врата Сузанита пак скандализира! 14-годишната певица се появи по сутиен в новия си клип. Изпълнителката мята баджаци и гордо показва гърдите си без капка свян. Явно щерката на Орхан Мурад обича да провокира и смята, че така ще успее в шоубизнеса. Възмутени майки веднага скочиха на Сузанита за начина й на поведение. „Виж се само?! Ти си пикла!“, гласи един от коментарите.

Оказва се, че тя е имала полубрат, който е и нейн колега, при това популярен. Става въпрос за Арти, който доби популярност преди време с участието си в „Х Фактор“. Напоследък и той е решил да тръгне по нейните стъпки и да бъде скандален. Двамата направиха това признание в инстаграм. Те винаги са демонстрирали близост. Някои от последователите им мислиха, че са имали интимни отношения, но се оказва, че в тях тече една и съща кръв. Не става ясно дали имат обща майка или общ баща, но по-вероятно е да са заварени и доведени брат и сестра.

По инфо на Hotarena и вестник България днес

Коментари (0)

Публикувано в на 30 ноември 2017 г.