Гласът на България изнася концерти по Радио Енджой

„Пей сърце“ – гледай ни по радиото, новата рубрика на радио N-JOY и „Гласът на България“

За първи път слушателите на N-JOY ще имат възможност не само да чуят, но и да гледат талантите от петия сезон на „Гласът на България“ по радиото в специалната рубрика „Пей сърце“, която тръгва от 15 май в ефира на станцията. „Пей сърце“ е съвместен проект на най-гледания музикален формат у нас и радио N-JOY, и ще представи 16-те финалисти от пети сезон в уникална светлина. От голямата сцената младите таланти ще се пренесат в магията на радиото и ще развихрят таланта си в бекстейджа на радиото, провокирани от водещата на N-JOY – Деси.

Уникалната рубрика „Пей сърце“ ще представи най-добрите участници в отборите на Поли Генова, Графа, Камелия и Иван Лечев, които ще отговарят на блиц интервюта с водещата на следобедния блок на радиото. А в чест на предстоящия 12-ти рожден ден на радио N-JOY, изпълнителите, които стигнаха до концертите на живо в петия сезон на „Гласът на България“, ще изнесат и поредица от мини концерти с любимите си песни от ефира на радиото.

Ще можете да чуете интервютата и концертите на финалистите от музикалния формат всеки ден от 14 до 18ч. в ефира на най-голямата музикална радио верига в България – радио N-JOY. Стартираме излъчването в радио ефира във вторник с отбор Поли, последван от отбора от Графа в сряда, а за финал на седмицата ще чуем отбор Камелия в четвъртък и отбор Иван в петък.

Радиослушателите ще станат и зрители, като ще могат да проследят видеоматериалите, част от рубриката „Пей сърце“ във социалните мрежи на „Гласът на България“ и радио N-JOY и уебплатформите на bTV Media Group.

Коментари (1)

Публикувано в на 15 май 2018 г.