Гибона дълбае „Къртицата“ на гола гърла по ТВ7?

Жена се съблече в желанието си да стане част от КЪРТИЦАТА

20-годишна фенка на Божидар Искренов – Гибона, в отчаян опит да бъде забелязана от продуцентите на шоуто

На футболната среща Ботев – Левски, освен горещите страсти на терена, имаше такива и извън него. Двадесетгодишната Кети Стоева беше избрала нетрадиционен начин да изрази желанието си за участие в най-мащабното приключенско риалити в България – КЪРТИЦАТА.

Въоражена“ с трансперант, студентката от Националната художествена академия беше решила да се съблече, надявайки се така да впечатли продуцентите на предаването.

„Знам, че изпуснах кастингите, но по времето, в което се провеждаха, не бях в България и нямаше как да се явя на тях. Освен това съм голяма фенка на Гибона. След като разбрах, че и той ще участва, вече бях сигурна, че не може предаването да мине без мен“, разказва младата дама.

За жалост на близо 20 000 хиляди фена на терена и милионите пред екраните, Кети не успя да свали дрехите си пред трибуните. „Когато тръгнах да се събличам, един полицай ме спря и ме предупреди,  че ще ме арестуват за неприлично поведение и ще прекарам 24 часа в ареста“, сподели студентката. Въпреки това момичето успя да изпълни заканата си и се съблече пред стадиона на Ботев Пловдив, а по време на мача стоеше на трибуните с трансперант „Искам в КЪРТИЦАТА“.

Дали това ще впечатли продуцентите и има ли шанс Кети Стоева да влезе в КЪРТИЦАТА, ще стане ясно в идните седмици.

КЪРТИЦАТА от 26 март по TV7

Коментари (0)

Публикувано в на 10 март 2013 г.