Гей драма в „Етажна собственост“

Милица Гладнишка пропява в сериала „Етажна собственост”

Гледай видео анонс онлайн

С вълнуващо изпълнение грабва зрителите Милица Гладнишка в новия епизод на „Етажна собственост 3. Новодомци” този четвъртък. За пръв път сценаристите на „Идалго продакшънс” са решили да използват и другия талант на актрисата, която редовно покорява джаз сцените в София и в цялата страна. Сега на кадифения глас на Гладнишка ще могат да се порадват и феновете на „Етажна собственост 3. Новодомци”.

Пред смаяните погледи на съседите нейната героиня Мими ще изпълни своя версия на песента „Feeling good” на Nina Simone. Причината е кастингът за певица, на който Мими се явява. За съжаление не е единствената кандидатка, а мястото е само едно. Битката е жестока, а най-опасната й конкурентка е хубавицата Гери (Милена Маркова). Гери отдавна мечтае да бъде певица и ще даде всичко от себе си, за да се пребори с амбициозната Мими. Коя от двете ще победи в този двубой, ще стане ясно в четвъртък от 21ч. по Нова ТВ!

Бурни емоции очакват и военния Джамбазов (Антон Радичев), който буквално е в еуфория. Синът му Володя (Боян Младенов) най-накрая се жени и пристига в София, за да представи своята годеница на баща си. Радостта на Джамбазов обаче е кратка, защото Володя пристига със своя приятел Сергей – колега от Балетното училище в Москва. С подозрително нежните си маниери Сергей разбива щастието на военния, в чиято глава нахлуват черни подозрения за хомосексуалността на двамата балетисти. Джамбазов е отчаян и сразен, а бурята тепърва предстои! Какво ще предприеме военният, какви огромни изненади го очакват още и дали ще успее да постави под контрол неуправляемите събития, ще стане ясно на 11-ти октомври от 9 вечерта по Нова телевизия!

Гледай видео запис от епизода онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 10 октомври 2012 г.