Гей афери разнищени в икономическо предаване

В ефира на радио „Реакция” стартира вторият сезон на икономическото предаване „Бизнес реакция” . Водещият Ивелин Илиев бе поканил в първото предаване от новия сезон Илиян-Никълъс. Главната тема на разговора им беше за жълтата преса, изкуството и скандалите, в които последно време се асоциира Илиян.

„В пресата се тиражира информация, че си гадже с Евгени Минчев. Истина ли е това и кое те обиди най-много от нещата, които прочете за себе си?”, попита водещият.

„Категорично никога не съм имал нищо общо със Евгени Минчев. Това беше написано с цел името ми бъде очернено. Всички знаем, че когато се опиташ да направиш нещо готино много хора се опитват да те стъпчат. Обвиниха ме, че си търся богати гаджета, което е пълна глупост. Много неща ме засегнаха, други ме разсмяха истински – като например това, че съм проституирал във Дубай, което не е така. Истината е, че аз работя към една от най-добрите модни агенции в света, а седалището на агенцията е в Дубай. Повечето слухове тръгнаха от сайта на Светлана Василева. Засегнах се, защото са написани от хора, чиито най-голям успех е да представят чужда титли за свои.”, отговори Илиян-Никълъс.

„Да разбираме ли, че имате конфликт?”.

„Не, аз нямам конфликт с никой. Тя явно има проблем с мен без да ме познава.”, заяви младият талант.

Илиян сподели още, че има приятелка и се радва на една прекрасна връзка.

Коментари (0)

Публикувано в на 29 ноември 2011 г.