Get up на Accuse La Banks включен в престижна компилация

Сингълът Get up на Accuse La Banks включен в 34-тото издание на компилацията Coast2Coast Mixtapes на Hi Rollerz Records

В началото на тази седмица известният хип-хоп музикант, изпълнител и продуцент Accuse La Banks, който от няколко години живее и работи в България, получи поредно признание за своята музика от американската компания Hi Rollerz Records.

Сингълът Get up от албума му Apache Papa 2.2 е представен от хип-хоп иконата Pharrell Williams в 34-тото издание на компилацията Coast2Coast Mixtapes заедно с имената на Kanye West, Lаpe Fiasco, Young Buck и други.

Уникалният стил на Accuse La Banks неотдавна беше забелязан и от друга американска компания – Roo Records, която включи негова песен в компилацията Holy Hip Hop.

Accuse La Banks обича да казва: „Едва когато достигнеш до нивото да бъдеш представен в госпъл компилация, можеш да кажеш, че си започнал да пишеш хип-хоп музика. Като вярващ, винаги поставям Господ на първо място.”

Страстната музика и оригиналните текстове на песни са запазена марка на талантливия музикант, който не напразно смята, че „…професионализмът винаги ще бъде оценен от онези, които могат да го разберат, дори да са на хиляди километри разстояние.”

Коментари (0)

Публикувано в на 5 август 2008 г.