Гери Дончева – модел, бизнесдама, а вече и певица! /видео/

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=ijrXBDObWNk

Топмоделът и бизнесдама Гери Дончева и чаровната изпълнителка Мариета реализираха първия си съвместен проект „Добре ли е“.

Песента е вдъхновена от все по-често наблюдаваното явление у нас красиви млади жени да избират партньорите си според дебелината на техния портфейл, както и все по-осезаемата цялостна меркантилизация на обществената среда.

Видеото е заснето под режисурата на Йордан Петков, а продуценти, автори на музиката, текста и аранжимента са Румънеца и Енчев, информира Music Space TV.

Резултатите на проекта в интернет за момента са катастрофални. „Добре ли е“ за един ден да получиш малко над 300 гледания, като пет зрители да гласуват „за“, а цели 15 – „против“? Подобен „успех“ преживя и Николета Лозанова, с първото и последно начинание на музикалната сцена – дует с Ванко 1.

Темата, по която двете секси мацки „дебатират“, е доста актуална – проблема с женската меркантилност спрямо мъжете. Бедните мъже не струват пукната пара, пеят двете, докато „дебелите портфейли“ заслужават цялото внимание и дащност на „яките каки“, на които им върви „да обичат хора със пари“, пише „Блиц“.

„Първото ми участие в музикален проект – „Седем дни“ с Румънеца, Енчев и Мариета, бе много забавно и чисто експериментално. Тъй като отзивите бяха положителни, а и се забавлявах много, реших да приема поканата на Селект Мюзик медиа за ново предизвикателство – дуета с Мариета. Сега, когато то е музикален факт, съм доволна от резултатите и вярвам, че песента и видеото ще допаднат на всички. Радвам се също, че парчето е изцяло дело на Румънеца и Енчев и че е направено специално за нас двете с Мариета“, казва Гери.

Коментари (0)

Публикувано в на 4 октомври 2013 г.