Гери Аролска от „Пълна лудница“: Имам мускулна треска от смях!

Гери Аролска би целунала Рачков с позволението на Мария

Актрисата от “Пълна лудница” снима с Летисия Каста

Актрисата от  “Пълна лудница” и корица на “Плейбой” Гери Аролска призна пред Нина Никол в ексклузивното й интервю за ОК!, че би целунала Димитър Рачков по всяко време, но само ако Мария й позволи. Блондинката е от година в екипа на Джуди Халваджян и въпреки, че не е завършила НАТФИЗ, тя винаги е мечтала за грандиозни роли.

„Още от малка желаех да играя в киното и телевизията, а когато силно вярваш в нещо, то се случва рано или късно. Много съм щастлива, че работя точно с този екип и се разбираме прекрасно. Актьорите, режисьорите, операторите, гримьорките, стилистките – всички се грижим един за друг и си помагаме. Работата е изключително приятна и когато не съм на работа с тях съм нещастна, но когато съм снимала цял ден най-различни скечове се пребирам с мускулна треска на корема от смях”, споделя Аролска.

Гери Аролска с Джуди Халваджиян:

Освен, че е ангажирана с лудницата, Гери в момента снима рамо до рамо с Летисия Каста в новия филм на Камен Калев.

„Чувството да работиш с Летисия е страхотно, не може да се опише с думи. Тя е прекрасна актриса, доказала се не един и два пъти. Мила, забавна и красива. Цяла седмица бяхме всеки ден заедно на снимки. Да, сприятелихме се. Аз й разказах къде работя, че шоуто се казва “Пълна Лудница” и й показах как мога да имитирам Lady Гарга в ролята на Зуека. Много се смяхме. Тя ми разказа за своята героиня във филма на Камен Софи”, разкри подробности от снимачната площадка плеймейтката.

Във филма Гери играе фолк певица. Истинска фолк певица, с букли, тежък грим и пайети, която не може да пее.

„Бия по барабаните, уча ги да танцуват сиртаки, без да пея, че ще изплаша гаргите. В интерес на истината на кастинга са очаквали да се появи истинска фолк певица, но аз ги изненадах. Важното е, че първите минути въобще не загряваха коя съм, казаха ми, че не слушат фолк и затова може би не ме познават. Беше много забавно”, през смях сподели Аролска и допълни –

„Играя фолк певица без силикон, защото не ми е нужен. Повече буклички и вафлички в косата, прозрачна рокля, големи мигли и силно червило и няма как да ме объркаш, че съм друго”.

Има ли си приятел в момента, пази ли еротични клипове в телефона си и какво е следващото предизвикателство в живота й, ще разберете само от новия брой на сп. ОК.

Коментари (0)

Публикувано в на 23 октомври 2010 г.