Гергана пуска „ода“ за Facebook – първИ чуй това!

Гледай видеоклипа онлайн

Нова песен на Гергана – “Facebook” изтече в мрежата

След като “Да започнем от средата” се превърна в един от най-харесваните хитове на Лято 2010, Гергана реши да зарадва феновете си с нова песен.

В началото на септември певицата влезе в “Пайнер студио”, за да запише новото парче, което подарява на феновете почти два месеца по-късно – в началото на есента. Музиката и аранжиментът на песента са на Пламен Станчев -Змея, с когото певицата работи за първи път. Текстът пък е дело на текстописката Мариета Ангелова.

Новoто парче на Гергана носи заглавието “Facebook”.

“Идеята за него се роди много интересно” –  споделя сексапилната певица. “Докато си стоях в едно кафе видях как две жени си пишат във Facebook и реших новата ми песен да бъде именно с такава тематика” – допълни още тя.

Песента е бърза и вече е включена в новата компилация “Пайнер Хит Сезони” – Есен 2010.

За радост на своите многобройни почитатели Гергана засне видеоклип към най-новата си песен “Facebook”. Официалната премиера на парчето пред публика бе на промоцията на нейната колежка Цветелина Янева, където пожъна бурни овации.

Видеоклипът към “Facebook” е заснет в София на две локации – луксозен шоурум и външни снимки. За главната мъжка роля изпълнителката се довери на актьорските заложби на Мартин Йорданов.

За своята стилна и в същото време доста предизвикателна секси визия, певицата се довери на стилистката Теди Велинова. Във видеото ще видим Гергана в три тоалета, единият от които е стилен черен костюм с пола.

През уикенда обичаната изпълнителка вършее из Турция, където радва нашите сънародници със своите хитове. Гергана пее в Бурса за втори път е подготвила специален репертоар, с който да изненада своите почитатели там – а междувременно и всички в България се радват на новата й песен!

По инфо на Planeta.TV

Гергана – Facebook  (текст)

Във Facebook нощ и ден ти търсиш контакт с мен
на снимката готин си, на живо такъв ли си.
Във Facebook нощ и ден ти сваля зведи за мен
мен ли искаш за нощта – първо чуй това.

Тази нощ до мен те искам, очи в очи
този път покана пращам в сърцето ти
истински да бъда твоя, приемаш ли.

Харесваш ми профила – да, но там съм излъгала,
харесваш ми снимката, но тя не е моята,
на живо различна съм и секси и дива съм
мен ли искаш за нощта – първо чуй това.

Тази нощ до мен те искам, очи в очи
този път покана пращам в сърцето ти
истински да бъда твоя приемаш ли.\3

Коментари (1)

Публикувано в на 24 октомври 2010 г.