Гергана пее „Facebook“ при Гала, готви, набира Говедарци

Гергана – заредена с нови сили и ентусиазъм за работа

В четвъртък сутринта Гергана бе специален гост на Гала в “На кафе”. В предаването певицата представи най-новата си песен “Facebook”, с която даде заявка за голямото си “завръщане”.

Всъщност певицата подчерта, че никога не се е “крила от медиите”, или спирала да работи, а просто след творческата раздяла с музикалния й продуцент Токича, е имала нужда от малко време за да преосмисли приоритетите си.

Сега Гергана е заредена с много нови сили и ентусиазъм за работа. Тя сподели също, че на последната й по-голяма изява – в град Бурса, Турция – са се събрали над 25000 души. Специалната изненада за певицата бе прякото телефонно включване от Говедарци на сестра й Лазарина и малката й племенница Елена.

От разговора стана ясно, че Елена и Гергана са много близки и се чуват всеки ден. Певицата сподели, че много обича децата, но все още не е срещнала човека, с когото би се решила на тази сериозна стъпка.

В предаването певицата демонстрира и кулинарни заложби, като показа как се приготвя свинско печено с гъби и топено сирене.

Инфо: Planeta.TV

Можете да видите запис от интервюто с Гергана тук: http://play.novatv.bg/play/235604/

Гергана – Facebook ‘Live’ PlanetaHD 1080

Коментари (1)

Публикувано в на 29 октомври 2010 г.