Гергана Кочанова роди детето си в САЩ, върна се с онлайн видео и снимки

Гергана Кочанова роди детето си в САЩ, върна се

Гергана Кочанова се завърна в България с бебе

Синът на красавицата Красимир се роди в САЩ

Мис България Вселена 2007 Гергана Кочанова се завърна в България след няколко месеца престой в САЩ, заедно със сина си Красимир.

Бебето е родено на 11 август в болница ALEXSIAN BRTOHERS в Чикаго. Раждането е преминало нормално и малкият Краси се е появил на бял свят с идеалните мерки – 3,480 кг и 51 см. Докато Гери е била в САЩ в грижите за бебето й помагали приятелят й и нейният баща, който бил много радостен, че е станал дядо.

„Щастлива съм, че имам Краси – казва Гергана, – че е здраво и хубаво бебе. В момента и двамата трябва да свикваме с живота си тук и да се опознаем. Малко странно се чувствам като майка, но всяка раждала жена казва, че в началото е така, и не се притеснявам да си го призная.“

Таткото на малкия Краси е българин, който живее и работи в САЩ. Той е останал там заради бизнеса си, но с Гери се чуват всеки ден по телефона. „Тъжно ми е, че трябваше да го оставим там, за да си дойдем в България, но всичко тук ми липсваше ужасно, а и искам малкият Краси да расте в родината си.“

Само 2 месеца след раждането Гери е в перфектна форма и готова да се върне на модния подиум. Споделя, че ще успява да съвместява професионалните си ангажименти с майчинството и вече дори е намерила бавачка, която да я отменя в грижите за бебето, когато тя ще работи.

Коментари (0)

Публикувано в на 13 октомври 2009 г.