Гергана, Илияна, Росица и Йордана печелят Мисис България – снимки

Избраха  „Мисис България“ 2012 

На 26 октомври, петък, от 19.30 часа в клуб Night Flight се проведе 14-ото издание на националния конкурс за омъжени жени „Мисис България 2012.

Повече от 750 бяха кандидатките за короните на предварителния кастинг, а специална комисия определи 15-те финалистки, които се бориха за титлите „Мисис България Universe”, „Мисис България Europe”, „Мисис България World”, „Мисис България Multiverse.

Прави впечатление, че все повече се увеличава интересът към конкурса от страна на омъжени дами с висше образование и престижни професии. “Предполагам, че това се дължи на имиджа на конкурса, който се утвърди не само като надпревара по красота, но и като институция, която работи сериозно за различни обществено значими каузи”, коментира организаторката на конкурса и собственик на марката „Мисис България” – Меги Савова.  Сред кандидатките за тазгодишните титли има лекари, адвокати, бизнес дами,  но също така и фризьорки, домакини и други.

Тази година средствата, събрани от благотворителната кампания на „Мисис България“ще бъдат разделени на две. С половината средства ще бъдат закупени перуки за онкоболни жени и така организаторите ще подкрепят Асоциация „Промени живота си сега“ на Вили Боршукова. С другата част от парите ще бъдат закупени домакински електроуреди за приюта на отец Иван в Нови хан.

Организация „Мисис България“ провежда  за пета поредна година инициативата „Коледни ангели“. Събирането на средства ще продължи и на традиционния благотворителен търг,  който ще се проведе  отново на 1 декември от 12.30 ч. в Гранд хотел „София“. Миналата година бяха събрани рекордните 52 хиляди лева, които бяха използвани по предназначение. Тази година, освен традиционните коледни украси и подаръци ще може да бъде закупена и картина на родената в Санкт Петербург художничка Ира Райчева, която има свои произведения в почти всички частни колекции по света.

Информация за победителките:

Мисис България 2012 World – Гергана Николова – Зарева – Дупница  – притежава собствен бизнес, управител е на заведения; обича да танцува и обожава пътешествията; нейна гордост са 15-годишната й дъщеря и 3-годишния син ; смята, че трябва да се помага на нуждаещите се и подкрепя благотворителните каузи.

Мисис България 2012 Multiverse – Илияна Карастоянова – София – работи като инспектор в застрахователна компания; обича да спортува – аеробика; смята, че човек трябва да прави нещата по най-добрия начин и според възможностите си – пък да става каквото ще; всеотдайна е в работата и се грижи за 9-месечната си дъщеря.

Мисис България 2012 Europe – Росица Минчевска – Смилянова – Пловдив –  има собствен бизнес; обича да помага на всички, които имат нужда и  се включва  в благотворителни каузи; цени честността в човешките взаимоотношения и най-много се гордее с 3–месечната си дъщеря.

Мисис България 2012 Universe – Йордана Димитрова – София – завършила е Лондонски Университет с  Диплом по мениджмънт; владее 5 езика; била е Изпълнителен директор в български и италиански холдинг структури; в момента има своя предприемаческа дейност в света на гурме кафето и Премиум чая. Занимава се с йога и ски; въпреки това смята за най-голямото достижение в живота си своя 3-годишен син.

Видео от конкурса:

Част от снимките са на BiNet.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 27 октомври 2012 г.