ГЕРБ прави благотворителна вечеря в помощ на заляти с киселина

ЖЕНИ ГЕРБ – СОФИЯ и Асоциация „С ЛИЦЕ КЪМ СВЕТА” осигуряват средства за операцията на две жени жертви на насилие.

На 29 април 2010 г, от 20:00 ч., в ресторант Sky Plaza ще се проведе благотворителна вечеря под наслов  „Лице в лице с насилието”, организирано от „ЖЕНИ ГЕРБ – СОФИЯ” и асоциация „С ЛИЦЕ КЪМ СВЕТА”. Събитието e под личния патронаж на г-н Бойко Борисов министър-председателя на Република България и г-н Цветан Цветанов – Заместник-министър председател  и Министър на вътрешните работи.

Всички събрани средства ще бъдат дарени за предстоящите операции на Ваня Спирова, загубила окото си след заливане с киселина преди две години и зъболекарката Деница Шанова със същата съдба.

Сумите събрани от второто издание на книгата „Другата страна”,  в която е описан дългия път след изгарянето с киселина и силата на духа на авторката Мария Бонева, също ще бъдат в подкрепа на предстоящите хирургични интервенции. Книгата, може да бъде намерена във веригата на Сиела и почти всички големи –бензиностанции в страната от началото м. май.

В подкрепа на каузата ще се проведе и благотворителен търг и произведения на изкуствата, както и томбола.

Заедно срещу насилието ще застанат и водещите Ива Дойчинова и Влади Въргала, също така и изпълнителите Маестро Кристиян Коев и „Отряд 13” и много други.

За всички, които искат да се присъединят към каузата, куверти могат да се закупят на телефон: 0896 444 608

Коментари (0)

Публикувано в на 26 април 2010 г.