Георги Кадурин показва жена Мариана и дъщеря Лора по Би Ти Ви

Георги Кадурин мечтае за центъра на света в „Търси се“

Звездата от „Скъпи наследници“ – за работата, семейството, любовта и приятелите тази неделя от 11:00 ч. по bTV

Георги Кадурин, звездата от „Скъпи наследници“, разказва за работата си в сериала, за семейството, за любовта и за приятелите, тази неделя от 11:00 ч. по bTV в „Търси се“.

„Никога не сме оставали тъжни по време на снимки“, разказва Валентин Танев, дългогодишен приятел на Кадурин, с когото играе заедно в най-мащабната продукция на българското телевизионното кино.

Съпруга на Кадурин, актрисата Мариана Миланова, казва, че той е мъдър и търпелив, и е като едно огромно крило над нея и дъщеря им, и винаги мисли първо за тях и най-малко за себе си. Дъщеря им Лора изпраща по водещите Нели и Меги писмо, което таткото ще прочете в ефир. Писмото се казва „Гордея се с теб“ и описва колко много Лора обича и колко много се гордее с баща си. „Той винаги дава за нас всичко“, добавя тя.

„Най-трудно е да разбереш детето си, да го отделиш от себе си и да го откриеш като личност, споделя Георги Кадурин. И е много приятно, когато откриеш, че детето ти е достойно, и това е станало без твоя намеса“.

Проф. Мира Кадурина ще върне брат си Георги към детството и най-тежките моменти, свързани с майка му, на която той изцяло прилича.

Най-голямата изненада в предаването е пътуване до Якоруда – родното място на Кадурин, където той има къща, обича да се връща там и мечтае един ден да заживее там. Нарича Якоруда „центъра на света“. Там зрителите ще видят негови приятели от детството, с които все още е много близък.

„Хората имат нужда от неизмислен позитивизъм“, е заключението, което актьорът ще направи в края на едночасовата разходка с Нели и Меги.

Всяка неделя „Търси се“ събира пред малкия екран близо половин милион зрители, по данни на ГАРБ от началото на годината за аудитория 4+. Специалното издание на 11 февруари е гледано от близо 600 000 човека. Предаването е абсолютен лидер в часовия си слот, привличайки 60 процента по-висока аудитория от втората по гледаемост Нова ТВ.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 15 февруари 2018 г.