Георги и Майкъл – Лондон MP3 и видео

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=LmVuF-o16D0

Потърси MP3

Информация от Фейсбук –

Georgi Petrov се чувства развълнуван в компанията на Michael Mihaylov.

10 ноември в 18:31London, England, United Kingdom

И ето, че дойде дългоочаквания момент!

Приятели, представяме ви дебютният ни сингъл – LONDON!

Специални благодарности на един от най-талантливите български музикални продуценти – Vasil Ivanov – Dexter! Човекът, който не само натиска rec бутона, но и знае как да направи едно парче next level! Venci Venc за невероятния текст! Pavlin Bash Ivanov – Bashmotion за уникалното видео и професионализма! Starring – Dragomir Daniela! Моето семейство и приятели, които ме подкрепяха през цялото време и не на последно място Michael Mihaylov, който повярва с цялото си сърце в този проект!

Michael Mihaylov се чувства положително в компанията на Georgi Petrov.

Знаете ли, много хора не повярваха в нас. А само ние знаем колко беше трудно да започнеш и да завършиш проект от нулата. Тези хора, повечето от тях, те не знаят какво е да следваш цел, да се бориш и да буташ напред. Те са невдъхновени и искат да убият мечтите ти, защото те нямат такива. С тази песен искам да напомня на всеки да не спира да мечтае. И нека се фокусираме върху хората, които повярваха и работиха и ще работят с нас. Dexter, Venci Venc’, Bashmotion и мениджмънт тийм-а на Facing the Sun. Еваларка пичове. Let’s fuck the рамки’s.

Това е само началото, а за тази песен предстоят още изненади. Не на последно място това нямаше да е възможно без дуетната ми половинка Georgi Petrov. Надяваме се да ви харесва.

Коментари (0)

Публикувано в на 12 ноември 2017 г.