Георги Христов за X Factor: Безумна самодейност!

Тави година форматът „X Фактор“ се превърна в най-голямото разочарование за много от зрителите. Те не харесват нито качеството на продукцията, нито пък решенията, които взима така нареченото жури. Менторите обаче удариха дъното тази неделя, когато изгониха възможно най- талантливата участничка Вирджиния. За да оставят на сцената четирите момичета 4 Magic от Пловдив.

Стигна се дотам, че естрадната легенда Георги Христов не издържа на простотията на менторите и изригна в социалната мрежа. А на кого повече да вярваме, ако не на велик изпълнител като него, доказал се като връх в цялата певческа гилдия през годините.

„Моите най-искрени съболезнования за журито на „X Фактор“. Мега, уникална, супер, гига, ултра, разбиваща, изключителна, брилянтна, безумна самодейност! С отвързани коне. Поздравления“, написа в профила си в мрежата Георги Христов.

Моментално коментарът му беше харесан и коментиран от хиляди потребители, които се скъсаха да ругаят Саня Армутлиева. Припомняме, че тъкмо шефката на „Вирджиния рекърдс“ беше тази, която изгони Вирджиния от формата. Според мнозина Вирджиния трябваше да е на финал в шоуто Саня дори не пожела да остави избора на зрителите, както са правили в много от случаите преди това. Когато на елиминации са били двама еднакво талантливи участници.

Инфо: Агенция БЛИЦ

Коментари (0)

Публикувано в на 30 ноември 2017 г.