Георги Христов кани на мащабен спектакъл в НДК на 29 октомври

Георги Христов подготвя невиждано шоу в НДК

Провокира публиката с нови песни

Точно два месеца преди грандиозния спектакъл на Георги Христов на 29 октомври в зала 1 на НДК, билетите тръгват в продажба.

След като певецът беше специален гост на 40-годишнината на к.к. „Албена”, където остана за седмица, отпочина и се зареди с енергия, сега той се е съсредоточил и върху най-малките компоненти на спектакъла си.

Повече от сигурно е, че подготвя мащабно шоу, което по нищо няма да отстъпва на най-добрите световни образци. Всякакви предварително формирани очаквания ще се окажат бледи, защото изпълнителските качества и творческото въображение на певеца не познават граници, а пред него винаги остава предизвикателството да предлага нестандартното и новаторското.

Специално подготвените за този концерт нови песни ще бъдат една от големите му провокации към публиката в залата. Георги Христов е предвидил и още импресивни моменти, които ще разкрие по време на самото шоу.

Неизменно до него на сцената ще бъде вокално-инструменталният му състав „Черно и бяло”, който носи името на един от вечните хитове на певеца.

В програмата участват и най-добрият модерен балет в България – Veda Junior, с който Жоро работи активно вече шест години, детска вокална група „Бон-Бон” и др.

Билети за спектакъла на 29 октомври се продават на касите на НДК, eventim.bg и официалния сайт на Георги Христов.

Коментари (1)

Публикувано в на 27 август 2009 г.