Генка ТВ лидер, но Виктор диша във врата! /рейтинг/

Ани Цолова и Виктор Николаев вдигнаха рейтинга на Нова тв

След като се прехвърлиха в сутрешния блок на Нова тв, Ани Цолова и Виктор Николаев вдигнаха рейтинга на предаването и то подгони конкуренцията, пише „Труд“.

Така за периода между 16 септември и 21 октомври „Здравей, България“ (Нова тв) са гледали средно по 217 000 души, показват данните на агенция ГАРБ.

Но „Тази сутрин“ по Би Ти Ви с новите си лица – Генка Шикерова и Константин Караджов, остава лидер с 285 000 зрители.

За сравнение през юни, когато двойката Цолова – Николаев още беше в Би Ти Ви, сутрешният блок там се гледаше от над 398 хил., а през февруари – гонеше почти половин милион зрители.

Макар и с малко, сутрешният блок на ТВ7 „Добро утро, България“ минава конкуренцията на държавната БНТ. След подмяната в сутрешното предаване на „Сан Стефано“ 29, където застъпиха Росен Цветков и Ася Методиева, същите са били гледани средно от по 39 хил. души. Докато Витомир Саръиванов и Диана Радева от ТВ7, която смени Мая Костадинова, са привличали по 42 000 зрители. За сравнение – през юни „Денят започва“ по БНТ1 са гледали 60 000 души, а сутрешният блок на ТВ7 – 51 000.

Ани Цолова и Виктор цакат Генка и Косьо – изтеглят сутрешния блок по-рано

„От понеделник започваме с десет минути по-рано.“ Това обяви водещата в сутрешния блок на Нова тв Ани Цолова, докато разговаряше със зрители по телефона в петъчното издание на предаването. Целта ще е да има повече време да се занимаваме с проблемите на хората, обясни Цолова.

Сега всички сутрешни блокове – по БНТ, БТВ, Нова тв и ТВ7, започват в 06,30 ч., като всеки се равнява по другия. Сега с новата програма на Нова тв, вероятно и останалите ще се принудят да променят програмната си схема на „стадния принцип“ .

Това, разбира се, ще ядоса колегите на Ани Цолова и Виктор Николаев, които са принудени да стават в малките часове на нощта, за да се подготвят за сутрешните блокове. Новата схема допълнително ще отнеме от и без това оскъдния им нощен сън.

Инфо: Агенция ПИК

Коментари (0)

Публикувано в на 27 октомври 2013 г.