Генератор Рекс с нов сезон по Cartoon Network

Ново по Cartoon Network през ноември 2012 г.

МЛАДЕЖКАТА ЛИГА
НОВИ ЕПИЗОДИ – От 30 ноември
Всеки петък в 18.30
;

Поредицата представя живота и приключенията на няколко супергерои по времето, когато са били тинейджъри – всички те са членове на отбора Младежката лига. В анимацията могат да бъдат видяни голяма част от познатите ни супергерои. Действието се развива в отделна вселена, в която супергероите са сравнително ново явление. Не пропускайте изпълнената с динамика поредица всеки петък по Cartoon Network с начало 30 ноември!

БЕН 10 & ГЕНЕРАТОР РЕКС: ГЕРОИ ЗАЕДНО
ДВА СПЕЦИАЛНИ ЕПИЗОДА . Събота, 17 ноември @ 9.00

Бен 10/Генератор Рекс: Герои заедно обединява двама екшън герои за едно експлозивно събитие – почитателите на Cartoon Network ще се насладят на невероятни демонстрации на сили и способности, докато Бен 10 и Генератор Рекс се изправят срещу общ портивник!

По време на битка, Бен 10 е въвлечен в странен паралелен свят, който се оказва вселената на Генератор Рекс! Кой е мистериозният противник, който се изправя срещу тях? Могат ли двамата герои да обединят своите усилия навреме, за да спасят световете си от унищожение? Очаквайте експлозивни действия с епични размери само по Cartoon Network през ноември!

ГЕНЕРАТОР РЕКС
НОВ СЕЗОН – От 19 ноември
Всеки делничен ден @ 19:00

Ноември определено е време за герои по Cartoon Network! Генератор Рекс отново е тук с нови епизоди, изпълнени с битки и приключения!

Помните ли го? – 15-годишният тинейдръж, който притежава редица био-механични сили и способности.

Не пропускайте последните епизоди от поредицата през ноември по Cartoon Network! Анимацията заръвшва с финални два епизода, в които Рекс трябва да вземе доста трудни решения!

ПАРК ШОУ
НОВ СЕЗОН – От 6 ноември
Всеки вторник @ 18:30

Парк шоу е поредица за обикновени неща … или не съвсем! Усилията на двамата приятели Мордекай и Ригби са насочени в една единствена посока – да не свършат работата, която им е зададена! Последствията са странни и много забавни – приятелите отварят врати към други измерения, изпращат свои колеги на луната и дори привикват демони с карти за игра…

Не пропускайте поредицата Парк шоу, която през септември спечели наградата Еми в категорията Най-добра късометражна анимационна програма за 2012.

ДЖОНИ ТЕСТ
НОВ СЕЗОН – От 12 ноември
Всеки делничен ден @ 16:30

Джони тест отново е на линия и е готов за още повече експерименти! Естествено, заедно с вярното си куче Дюки, което е готово да се впусне във всяка една опасност със своя стопанин. Сестрите-близначки на Джони – Сюзън и Мери, го използват като опитно мишле за своите експерименти. Джони няма нищо против – в повечето случаи му е много забавно, защото експериментите имат неочакван край!

Коментари (0)

Публикувано в на 23 октомври 2012 г.