Генерал, полковник и супер ВИП-ове дариха хиляди

Диамантен бос и разузнавач № 1 на търг в полза на  болни от церебрална парализа деца

Тоника СВ, Джина от Трамвай № 5 с дъщеря си Мартина и тенорите на ансамбъл Българе пяха благотворително в Шератон

Шефът на разузнаването ген. Кирчо Киров бе сред най-активните дарители на благотворителния бал на Lions Club София „Св.Йоан”, който събра 13 700 лв. По време на търга, чиято кауза бе закупуването на диагностичен апарат за болницата за деца с церебрална парализа „Света София”, разузнавач № 1 откупи немски сребърен поднос от началото на миналия век за писма  и покани, съобщава ВИП Комюникейшън. Гостите наддаваха и за уникална бутилка  уиски – лимитирана серия от 100 броя, закупена от благотворителния търг на принц Чарлз.

Президентът на клуба г-н Константин Иванов и секретарят Георги Върбанов посрещнаха над 150 гости от бизнеса и политиката,сред които бе Иван Тодоров, собственик на изба „Todoroff“, шефът на ансамбъл „Българе“ Христо Димитров, собственичката на сладкарници „Неделя” Радослава Минчева, шефът на Международен транспорт и туризъм Григор Григоров, който ще бъде следващият президент на  Lions Club.  Изпълнителният директор на „Diamonds International Corporation ” г-н Мартин Кунтер, се включи в даренията с уникална химикалка с брилянт, а водещият на „Колелото на късмета” Румен Луканов допринесе за каузата с благотворителна игра, от която бяха спечелени 4300 лв.

Към събраните от вечерта средства са добавени и тези от Коледния бал на Lions Club – 4 500 лв, така общата сума е 18 200 лв., които ще бъдат официално дарени до дни  на болница „Света София”. Това обаче е само половината от необходимите средства за купуване на медицинската апаратура, която е крайно необходима за болните от церебрална парализа деца.

Вечерта започна с поздравителни слова от г-н Иванов, д-р Чавдаров, който е директор на болница „Св.София”, бе прочетен и поздравителен адрес от зам.-кмета на София г-жа Албена Атанасова.

Сред гостите бе и бившият шеф на Магистрална Полиция полковник Красимир Занев, журналистката и ПР Патриция Кирилова, звездата от Трамвай № 5 Джина Иванова, която направи дует с гласовитата си дъщеря Мартина,  почти цялата група Тоника СВ – Милица, Ралица и Драго, Тримата тенори на ансамбъл Българе. Всички те се включиха благотворително в програмата на бала. Водещи на вечерта бяха Нина Никол и Дачо от Аламинут.

Коментари (1)

Публикувано в на 16 април 2010 г.