Гарфийлд мързелува по Boomerang, там е и Розовата пантера! с онлайн видео и снимки

Гарфийлд мързелува по Boomerang, там е и Розовата пантера!

ГАРФИЙЛД СЕЗОН 2
Начало понеделник 5 септември от 18:00ч

Присъединете се към Гарфийлд и неговото перрр-фектно котешко занимание на дълго излежаване и добро хранене. Гарфийлд живее заедно с Джон Арбъкъл и дебелоглавото куче Оди, и си мисли, че светът се върти около него и неговия комфорт.

Гарфийлд е отново тук с нови серии от сезон 2! Не пропускай забавните епизоди с оранжевия, пухест, тигров котарак и неговите приятели за нови приключения!

УИКЕНД С РОЗОВАТА ПАНТЕРА
1 & 2 септември
Всеки следобед от 13:30ч

Розовата пантера и неговите приятели Хорс, Аардварк и Ант са готови за обичайните си приключения. Най-чудесната котка, розовата пантера, продължава да превъзхожда своя партньор, инспектор Клуз!
Присъединете се към розовата пантера и неговите приятели в следобедите на два уикенда, посветени на розови пакости!

BOOMERANG КИНО – всяка събота 18:30 ч; повторение неделя от11:30 ч

10 септември – Скуби Ду и Легендата за вампира

Мистерия ООД са във ваканция в Австралия. Вместо това, плановете им се обръщат срещу тях, за да разрешат случая с отвличането на певци и рок музиканти. Могат ли да разрешат проблема?

17 септември – Добрият, Лошият, Хъкълбери хрътката

Докато обикаля през пустинята, за да си направи ферма и отглежда кози и прасета, Хъкълбери хрътката става шериф на малък град и го защитава от бандата на Далтън: Стинки, Пинки и Динки. Те обаче се оказват твърде много и поемат управлението на града, след като го изпращат на смърт. За щастие той оцелява (с изключение изгубената си памет) и го намират до красивото Пустинно Цвете, в което той се влюбва. Междувременно, приятелите на Хък, Йоги, Буу-Буу, Куик-Дро и Снагълпъс са изгонени от града от бандата на Далтън. Дали ще може Хък да си възстанови паметта, да победи бандата на Далтън, да помогне на своите приятели да се върнат в града, и да спечели ръката на прелестното Пустинно Цвете?

24 септември – Рокинг с Джуди Джетсън

Джуди става хит сензация, когато написва песен за любимата си рок звезда и я изпълнява заедно със своите приятели. Но една злодейка, която мрази музиката, иска да изтрие песента завинаги. Дали Джуди, нейните приятели и семейството й ще могат да спрат злите й намерения?

Коментари (0)

Публикувано в на 15 август 2011 г.