Гарелов с приятелите си (Желю Желев, Бони…) в „Търси се“

Съпругата му ще разкаже за романтиката, ревността и пропуснатите мигове със семейството; осиновеният му син ще му поднесе приятна изненада

Един от най-известните български журналисти – Иван Гарелов, ще бъде гост в поредното издание на токшоуто „Търси се…“ тази събота, 25 октомври.

Водещите Меги и Нели ще разкрият приоритетите в професионалния и личния живот на „Мистър Панорама“, след като той вече не е на екран.

За журналистическия път на Иван Гарелов и за умението му да балансира в професията ще разкаже първият демократично избран български президент – Желю Желев.

От него зрителите ще научат и за тънкото чувство за хумор на Гарелов, което той използва в компанията на приятелите си.

Социологът Андрей Райчев пък ще каже каква е коренната разлика между Гарелов в живота, сред близки хора и телевизионния му образ.

Една от най-вълнуващите срещи за журналиста е със съпругата му Донка Стамболийска.

Двамата се запознават като в приказките, на един бал, и до днес споделят всичките си преживявания. Гарелов няма да скрие сълзите си на признателност към жената, направила компромис със собствената си кариера заради неговата.

За романтиката, ревността и пропуснатите мигове със семейството – зрителите ще разберат от откровената изповед на Донка.

Какво е да растеш и да се развиваш в огромната сянка на името „Иван Гарелов“ – това ще признае неговата дъщеря Калина.

Тя ще разкрие какво й е струвало да докаже себе си извън популярността на нейния баща, както и какъв е Гарелов като дядо и как се забавлява с единствената си внучка.

Страстта на журналиста към купоните и гръцката музика ще бъде разкрита с помощта на неговата добра приятелка – певицата Бони.

Тя ще го изненада на живо в студиото и двамата няма да пропуснат да изпълнят една от любимите им гръцки песни.

Най-голямата изненада за Гарелов е срещата в студиото с осиновения му син – ливанецът Ахмед, който днес живее със семейството си в България.

Каква е истината за тяхната история, започнала още когато Ахмед е бил дете и е бягал от войната в родината си – това зрителите ще разберат само ако гледат „Търси се…“ тази събота.

Снимка: Стоян Гребенаров

Коментари (1)

Публикувано в на 22 октомври 2008 г.