Gangsta Gangsta Production пуска диск – раздава се от ръка на ръка!

Скандално парче без цензура ще взриви уседналите моралистите много скоро!

Gangsta Gangsta PRODUCTION представя в началото на м. октомври своята нова компилация – „We Control Everything Around Us! THE ORGANIZATION 2010„. Сборната компилация включва част от уличните хитове на лейбъла, оформени като формат STREETTAPE. Тя се разпространява на CD, тираж 1500 бр. и е абсолютно безплатно. Лейбълът разпространява диска до феновете от ръка на ръка, като всеки може да поръча своята безплатна бройка от страницата на Организацията в Интернет, както и да си го свали безплатно от www.facebook.com/ggp4life

Тази седмица Gangsta Gangsta PRODUCTION пуска на феновете промо клипчето на своята нова изпълнителка – Caramelle. Новата звезда на бургаския лейбъл започва своята кариера преди месеци в лейбъла, вече е факт новата й фотосесия, както и официалният и сайт, който ще бъде пуснат другата седмица. Дотогава почитателите на female MC-ing може да гледат нейния мейкинг на сесията

на адрес: https://www.youtube.com/watch?v=BOih-0ZjrrA , а първият й собствен сингъл ще бъде пуснат до месец по българските медии.

На 16-ти октомври Gangsta Gangsta PRODUCTION ще бъдат домакини на участието в гр. Бургас на родната рап-звезда КОЛУМБИЕЦА, който ще взриви морския град заедно с целия лейбъл и KARTELA RECORDS. Това ще стане на хостваното от G.G.P. URBAN Party, което е най-масовото в Източна България. Предният гост на това преди седмици бе Мишо Шамара, който направи мега-купон за бургаските си фенове.

Следващата седмица излиза и проектът на новите звезди на Gangsta Gangsta PRODUCTION – хита „I am G.G.P.“ от новите войници на бургаския лейбъл – Pokera, Ryan G ft. Otrovata, Play Boy-a & Vess-oW. Парчето ще бъде скандално и без спестени коментари от никой за нищо за десет годишната история на лейбъла.

Коментари (0)

Публикувано в на 3 октомври 2010 г.