Галя Щърбева щъка по плажа – морски снимки с онлайн видео и снимки

Галя Щърбева щъка по плажа – морски снимки

Галя Щърбева представя морските новини от къмпинг „Градина” през август

През август списание Ева представя една лятна история за свободата и спокойствието на плажа. В центъра на събитията е водещата на новините по Нова ТВ –  Галя Щърбева, в директно включване от къмпинг „Градина” по време на лятната й отпуска.

Едно от най-чаровните лица  в ефира издава подробности около почивките, работата и амбициите си след отпуската. На страниците на списанието тя ще допусне читателите до най-личните моменти –  прекарани в караваната на плажа, с най-близките й хора.

През август читателите на Ева ще разберат още къде бягат от градската жега и суета режисьорката Иглика Трифонова и актьорът Христо Гърбов. Повече за алтернативните възможности за лятна отпуска –  не на море, а в планина, на кон, разказва  арт директорката на EVA Биляна Савова, в репортаж за едно истинско приключение в Родопите.

Любимецът на дамската публика от „Черешката на тортата“ Александър Сано – Среброто, говори за трудните години, в които е бил без работа, за вулканите, които дремят в душата му, и споделя мнението си за брака, приятелството, късмета и щастието.

В разгара на сезона ни очаква и отговорът на въпроса „Можем ли да се храним само със слънчева светлина”, както и кои са най-известните соларни хора в света. Новият брой ще обърне внимание на горещите холивудски драми, пясъчната мода и триковете за красота през лято 2012.

Коментари (0)

Публикувано в на 31 юли 2012 г.