Галя Щърбева роди Калина

На 16 януари водещата от Нова ТВ Галя Щърбева стана майка. Детенцето носи името Калина. В сутрешните часове водещата в емисията Новините е станала майка на момиченце, съобщиха от медията.

Бебето проплака сутринта в болница „Надежда“ в София. Тежи 3,300 кг и е високо 53 см.

За разлика от повечето майки, Галя не се е записвала на йога за бременни. Залагала е на активни упражнения вкъщи и не е качила повече от десет килограма по време на бременността.

Щърбева все още не е решила докога ще отсъства от екран. „Не съм планирала, ще преценя, след като се роди бебето, но може би ще се възползвам от едногодишния си отпуск по майчинство“, казва тя.

Името Калина е избрано от чаровната телевизионерка. Калина не е кръстена на близък или роднина, както е по традиция.

След като без много шум и врява водещата се омъжи за колегата си – оператора Петър, неочаквано дойде и новината, че двамата ще станат трима. Галина не е от хората, които постоянно тръбят за личния си живот и разказала за предстоящото бебе само най-добрата си приятелка Лора Крумова.

Именно нея информирали първо за радостната вест. Припомняме, че миналата година беше щастлива и за водещата на „Тази събота“ и „Тази неделя“ по bTV. Тя се сдоби с момченце – Явор и в момента се грижи за него заедно с приятеля си Сотир. Предаването пое любимецът на малки и големи Антон Хекимян, докато Крумова реши, че е време да се върне в телевизията.

2013 беше щастлива за много български популярни двойки, които вече имат наследници. Тази година пък всички очакват с нетърпение първото дете на танцьорката Яна и бизнесмена Петко Димитров, които наскоро обявиха, че синеоката красавица е бременна.

Галина Щърбева е родена на 2 юли 1978 година в град София. Завършва Английската гимназия и специалност „Финанси“ в УНСС. След като разбира, че икономиката не е нейната стихия, се записва специалност „Журналистика“ в Свободния факултет.

Инфо: BLife и NaUho.BG

Коментари (0)

Публикувано в на 17 януари 2014 г.