Галя, Генка и Лора – три приятелки, три ТВ майки

Лора, Галя и Генка от Би Ти Ви и Нова ТВ гледат заедно децата си

Лора Крумова, Генка Шикерова и Галя Щърбева, три от най-чаровните дами в тв ефира, са приятелки от години, а съвсем скоро ще сбъднат своята отколешна мечта – да отглеждат заедно децата си.

Оказа се, че водещата на Нова е бременна вече в седмия месец, а бебето ще се роди около Коледа. Тя последна в нежното трио изпълни изконната си мисия. Новината беше потвърдена, след като обявиха новата ководеща за Христо Калоферов – Татяна Чохаджиева. Малцина в телевизията знаели за бременността на Галя, която от 4 години е омъжена за дългогодишната си любов – оператора Петко Гюлчев. Двамата странят от хорското внимание и любопитство, дори сватбата им беше тайна. Затова и сега Галя не е споделяла с никого, докато не е станало очевидно, че ще става майка.

Лора е кума на Галя, макар самата тя да не държи на протокола и да е признавала, че подписът за нея няма значение. „С Лора си приличаме в усещането за живота. Не правим нещата на всяка цена. Постоянно се чуваме, мога да й звънна и през нощта“, разказва Галя за кумата си.

Освен че са приятелки, двете работят заедно по магистърската програма по журналистика, продуцентство и финанси, в която помага и Петко. С Щърбева обмислят да правят и игрален филм върху истинската история за учителката, която обра банка.

Всъщност Лора е спойката в триото. Тя се познава с Генка още от Канал 3, а пък с Галя се сближава, докато работи в сутрешния блок на Нова. Покрай Крумова и Галя, и Генка също стават суперблизки. „Мога да разчитам на тях във всякакви ситуации“, категорична е Галя.

По два пункта трите си приличат на 200 процента – рядко и кратко говорят за мъжете си и предпочитат да прекарват заедно лятната си почивка на къмпинг „Градина“, където имат каравани. Пионер в този тип летуване е Галя, която зарибява и дружките си. Дружбата им издържа на многото рокади из студиата. Генка дори трябваше да замести Лора в съботно-неделния блок по bTV, но се наложи да поеме сутрешния през седмицата. След като Лора се върне от майчинство, двете вероятно ще си поделят сутрините на зрителите.

В последната неделя Крумова отпразнува първия месец на сина си Явор. Тя и партньорът й, преподавателят по сърф Сотир, сами се справят с грижите за малкия. Александра, дъщерята на Генка, е каката в компанията, тъй като тази година става на две. Водещата на „Тази сутрин“ ще гостува в „Търси се“ идващата неделя, където ще признае: „Благодарна съм, че намерих половинката си. С Неделчо мога да споделя всичко, с него мога да бъда себе си. Той е много ценен в живота ми.“ Родителите на Генка си живеят в Панагюрище, където тя често се прибира. „Изключително грижовна дъщеря. Казва ни, че щом ние сме добре, и тя е добре. Завела ни е на най-хубавите пътешествия, помага ни да берем розите и винаги е наша опора“, споделят щастливите майка и баща на чаровната Генка. Според тях внучката им Александра е копие на родителката си като дете. Генка е най-голямата от трите деца в семейството. Има брат Лука и сестра Лиляна. „Тя е много отговорна. Тримата имаме силна духовна връзка и винаги се подкрепяме. Неделчо е другата й опора“, казват те за кака си.

Инфо: Агенция Стандарт нюз

Коментари (0)

Публикувано в на 23 октомври 2013 г.