Galleria Stara Zagora – зверски МОЛ се мъдри в града на липите! с онлайн видео и снимки

Galleria Stara Zagora – зверски МОЛ се мъдри в града на липите!

Най-големият търговски център в Стара Загора и региона отвори врати

Galleria Stara Zagora представя световни марки за първи път в региона

С официално откриване на 11 ноември отвори врати най-големият шопинг център в Стара Загора и региона – Galleria Stara Zagora. На церемонията по прерязване на лентата специални гости бяха – кметът на Стара Загора проф. Светлин Танчев и старозагорският метрополит Галактион. След официалната част на специално организирана пресконференция за предимствата на проекта разказаха кметът на града, Шалом Мор, управляващ директор на GTC в България, Ивана Божичевич, директор на лизинг отделите на GTC в Хърватия, България, Сърбия и Унгария,  Евгени Спиров, миноритарен съдружник и член  на Борда на директорите на „Галерия Стара Загора“ АД и представители на международните марки Roda, Deichmann, NIKE.

Galleria Stara Zagora за първи път представя световни марки в региона. Новооткритият шопинг център  отваря врати с множество международни и местни ключови брандове Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, New Yorker, Sprider, NIKE, DM, Kenvelo, FOX, McDonald’s и McCafe, Deichmann, Paolo Bottichelli и много други. В зоната за забавления на Galleria Stara Zagora се разполагат кино комплексът със седем зали – Cinema City , кафенета, заведения за бързо хранене, детски кът, парти център Galleria Ton Bonbon.

Супермаркетът от международната верига Roda е една от водещите търговски марки на Меркатор Груп в Югоизточна Европа и се характеризира с ниски цени и голямо разнообразие на стоки. Магазинът в Galleria Stara Zagora е разположен на ниво минус 2 . В него посетителите могат да открият повече от 16 000 артикула от български и чужди производители. Още с откриването на търговския център Roda ще предложи на своите клиенти МЕГА отстъпки.

С четиридневно празненство  жителите на града на липите ще честват  официалното откриване на Galleria Stara Zagora. През първата вечер Димитър Рачков и колегите му от комедийното телевизионно предаване „Пълна лудница” ще забавляват посетителите на новооткрития търговски център.

На 12-ти ноември специалено за старозагорци на сцената на Galleria ще излезе Миро, заедно със своя балет, а в съботната вечер ще пеят Анелия и ДесиСлава.

В неделя любимците на мнозина българи – Софи Маринова и Устата – ще поставят край на  четиридневния празничен маратон.

Специално за децата от петък  до неделя включително ще има представления на Държавен куклен театър – гр. Стара Загора.

Galleria Stara Zagora е част от международна верига търговски комплекси, разработена и управлявана от GTC S.A. Молът в Стара Загора е първият открит от GTC в България. Следващите проекти от едноименната верига са Galleria Burgas и Galleria Varna, чието откриване е насрочено за 2012г.

Нетната засроена площ на проекта, разположен на 4 нива, е 36 400 кв.м. Комплексът разполага с мултиплекс със 7 киносалона, модни магазини на популярни международни марки, кът за хранене, супермаркет, детски център и паркинг с 800 паркоместа. Инвестицията на GTC в този проект надхвърля 50 милиона евро.

www.galleriasz.bg/

GTC Bulgaria е 100% дъщерно дружество на Globe Trade Centre S.A. (GTC S.A.), един от най- големите инвеститори в Централна и Източна Европа. Компанията стъпва на българския пазар с три проекта за търговски комплекси GALLERIA, част от едноименната международна верига: Galleria Stara Zagora, Galleria Burgas и Galleria Varna.

www.gtc.bg/

Globe Trade Centre S.A. (GTC) е основана в Полша през 1994г. В момента е един от водещите инвеститори в Нова Европа. GTC развива активно дейността си в 10 държави в региона: Полша, Унгария, Чехия, Румъния, Сърбия, Хърватия, България, Словакия, Украйна и Русия. Понастоящем портфолиото на GTC включва 130 проекта. GTC е дружество, чиито акции се търгуват на Варшавската фондова борса.

www.gtc.com.pl/

Коментари (4)

Публикувано в на 12 ноември 2010 г.