Galia и Орлин Павлов вплитат гласове с Боби Вълчев трио

Първият концерт за ценители на джаз музиката е на 3 юни в Sofia Live Club

На 3 юни в Sofia Live club пианистът Боби Вълчев, съвместно с Кирил Петров (барабани) и Димитър Карамфилов (контртабас) ще представи своя проект – авторски smooth jazz композиции и джаз стандарти в не класически аранжимент, представени през погледа и усещането на трима млади и талантливи музиканти.

Фините и изтънчени авторски композиции са дело на Боби Вълчев и ще ви направят съпричастни към удоволствието и тръпката да съпреживеете музиката.

На сцената на столичния клуб ще се качат още Орлин Павлов, Galia (Каризма) и холивудският актьор Ben Cross (Star Trek 11), и ще прозвучат песните I’ve got the world on a string (Frank Sinatra), Smile (Charlie Chaplin), You must believe in spring (Michael Legrand), Georgia (Ray Charles) и др.

Боби Вълчев е завършил музикалната консерватория, като след това е продължил своето образование в Guild school of music в Лондон, където живее от година и половина. В космополитния град българският пианист работи с Marcuss Miller, George Benson, Dee Lee Duble и др. Той е музикален директор и на новия самостоятелен проект на Claude J. Woods  Jr. от Earth, Wind & Fire.

Ангажиментите си в Лондон Боби Вълчев съчетава и с работата си с Камелия Тодорова, Галя, Орлин Павлов, Васил Петров и други български музиканти.

След участието си в Sofia Live club атрактивният пианист заминава веднага за Лондон, където на 11 и 19 юни ще излезе на сцената на най-популярните джаз клубове в града, заедно с британската джаз певицата Dee Lee Duble.

Коментари (0)

Публикувано в на 27 май 2010 г.