Галена яха черен породист жребец – чисто ново BMW! (снимки)

Галена подкара супер звяр, Америка немее пред тоалетите й

След близо 12 часа полет от САЩ се завърна “Певицата на 2010″ – Галена, след едно изключително успешно турне. Музикалната обиколка “Галена USA 2011″ включваше 8 концерта в Чикаго, Атланта, Лас Вегас, Ню Йорк, Вашингтон и Тампа.

Българската общност в Америка прие много сърдечно българската изпълнителка, а тя се раздаваше докрай на всеки концерт. Изключително атрактивна в своето облекло, Галена привличаше вниманието и на самите американци. Те често я спираха на улицата и я поздравяваха за стилната и модерна визия, подобаваща за истинска звезда.

В София, Галена бе посрещната от мъжа на сърцето й Галин, който успя да я трогне с изненадващ подарък. Така желаният от певицата нов автомобил я очакваше на паркинга на летището, украсен с червена панделка.

Галена се надява новият черен звяр да бъде сигурен на пътя и достойно да замести претърпелия катастрофа бял джип. Звездата на “Планета” също бе подготвила изненада за своя съпруг, която до края пази в дълбока тайна.

Какво още се случи при посрещането на Галена от САЩ, зрителите на музикалния канал ще видят следващия понеделник в “Звездно”.

Инфо и снимки: Planeta.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 1 април 2011 г.