Галена Великова чака момиченце, Стелла я чака секирата!

Галена Великова  очаква първото си дете

На 15 май Стелла празнува рожден ден, но бъдещето й в шоуто не е розово

Красивата дама от журито на Dancing Stars – Галена Великова, официално потвърди, че е в щастливо очакване на първото си дете. Tреньорката по спортни и латиноамерикански танци и международен съдия от редица престижни състезания е в прекрасна форма и безпроблемно пътува от Атина до София два пъти седмично. Галена е собственик на верига танцови училища в Гърция и от 15 години е омъжена за гръцкия бизнесмен Константинос Хайнас (на снимката с Галена). Той бил изключително щастлив от новината, че двамата с Галена очакват момиченце, което ще се роди в края на септември.

Галена сподели, че се чувства прекрасно, без традиционните за бремеността дискомфортни състояния и се надява това да продължи до раждането на дъщеричката й. Справедливата съдийка от Dancing Stars добави, че е дала достатъчно години на танците и кариерата си и сега планира да се отдаде на най-голямото щастие в живота на всяка жена – майчинството. Лятото й няма да бъде свързано с почивка на морето и плажа, а с по-щадяща програма, съобразена с напредналата й бременност. „Оттук нататък в живота ми на първо място ще бъде детето. Цялата ми програма ще бъде съобразена с неговите нужди – останалото ще почака”, развълнувано сподели Галена.

На 15 май Стелла Ангелова празнува рожден ден.  По този повод на своя фейсбук профил тя написа:”Не съм го празнувала в България, откакто напуснах като малко момиче. Няма да забравя никога хората, които бяха до мен и направиха това завръщане малко по-лесно. Благодаря на всички, които ме обгръщате с позитивност и обич, особено днес”.

Тези благовидни реплики няма да изтрият всички негативни емоции, които се насъбраха покрай Стелла в шоуто.

Стелла Ангелова и Люси Иларионов влязоха в словеска схватка в живия ефир на Нова. Миналата седмица, когато режисьорът отпадна от шоуто, зави, че холивудската каскадьорка е трябвало да се оттегли след травмата, защото е професионалистка и мястото й не е в риалитито. След това Стелла отвърна на удара във визитката си, като зрителите  видяха: „Нека Люси да си помисли откъде идва и после мен да ме критикува“. 

По-късно след самия лайф тя написа във фейсбук, че са превърнали предаването в Биг Брадър. „сега … нали трябваше да направят интрига за да вдигнат ректинга Това нали е Dancing Stars a не Big Brother? Най важното е че аз и Наско танцуваме от душа и ще го правим докато вие искате да ни гледате. Обичам си го и обичам да танцувам с него! Благодаря ви на всички които ми пращат съобщения с подкрепа! Love you back!“, заяви Стелла.

Огнената блонидинка влезе в схватка и с Райна, която я замести докато беше контузена. Стелла и Наско представиха салса в понеделник, която журито определи повече като акробатика, отколкото като танц, но въпреки това им даде висока оценка, заради перфектната техника на изпълнението. А Стелла отсече: „Танцът на Райна мога да го изиграя със затворени очи”. Райна съответно пусна светкавичен онлайн коментар: „Да го изиграе почти всеки може, да го почувства и изтанцува с чувство – малцина“.

Феновете на предаването пък бяха потресени от грубостта на Стелла. „Като е можела да го изиграе, да си го беше изиграла!“, „На малкия пръст на Райна не може да стъпи тази женица! Няма нито визия, нито сексапил, нито грация“, коментираха зрителите.

„Някаква си треторазрядна каскадьорка, забравила родния си език, дошла да ни обяснява какви хора трябва да бъдем!“, изригнаха зрителите. Много от тях се заричат, че никога повече няма да гласуват в подкрепа на Стелла.

„Аз няма да си тръгна! Те трябва да спрат да са такива хора. Ние в Америка нямаме такива хора“, запази самообладание Стелла.

Използвано е инфо на агенция „Дартс нюз“ и „Всеки ден“

Коментари (0)

Публикувано в на 16 май 2013 г.