Галена роди бебе Александър с онлайн видео и снимки

Галена роди бебе Александър

Попфолк певицата Галена роди втория си син в петък сутринта. Момчето носи царственото име Александър и проплака в болница във Велико Търново под грижата на доц. д-р Светлозар Стойков и неговия екип.

Певицата обяви радостното събитие със снимка във фейсбук профила си. На фотото се виждат Галена и съпругът й Галин в кола. На задната седалка е първородният им син Стефан, който вече е на 7 години. С големи букви на снимката пише „АЛЕКСАНДЪР СЕ РОДИ“. Изпълнителката на „Стара каравана” и съпругът й – вафления бос Галин Анастасов отдавна мечтаеха за още един наследник.

Към певицата заваляха поздравления от фенове и нейни колежки. „Честита втора мъжка рожба на моята слабост Галка!!! Това щастие не може да се опише с думи. то се изживява… Това е истинско чудо!!! Желая им здраве и един ден да се гордеят с децата си!!”, пише във фейсбук профила си Емилия.

Анелия също отбеляза щастливото събитие с думите: “Честита втора рожба на Галена и Галин! Да ви е жив и здрав малкият Александър!”. Преслава и Десислава също поздравиха своята колежка за раждането на втория й син.

В същия ден. когато Александър пое първия си дъх, Галена изненада феновете си с ново парче, посветено на него.

Заглавието му е Moro mou, което от гръцки се превежда „Бебето ми”. Песента е по музика и аранжимент на Даниел Ганев. Вълнуващият текст на български е дело на Анастасия Мавродиева, а на гръцки – на Дони Василева. Режисьор на лентата е Георги Манов.

Видеото към песента е семпло и ясно се вижда бременното коремче на Галена.

Частично по инфо на вестник 24 часа

Коментари (0)

Публикувано в на 17 февруари 2017 г.