Галена – разкъсана между супер шопинг и супер клипове

Галена – в бяла рокля…?

Да, но не булчинска. Преди броени дни певицата се завърна от Световната модна столица – Милано, където бе на тридневен шопинг маратон. Галена се завърна с дизайнерска бяла мини-рокля, с която ще се появи на промоцията на новия си албум. В Италия певицата не можа да устои на голямата си страст – обувките и се сдоби с уникален футуристичен чифт на световен дизайнер. Дали ще разходи най-новата си придобивка по време на официалното представяне на новия си албум на 10 май, все още не е ясно.

Певицата ще събере приятели и колеги в Арбанаси, за да се забавляват до сутринта с новите й песни. Непознатите мелодии в третия самостоятелен албум на Галена ще бъдат три, тъй като повечето от песните вече са наложени хитове. Изпълнителката ще включи в новия си диск и своя невероятен хитов дует с Малина, със специалното участие на Фатих Юрек – “Мой”.

До излизането на албума, певицата ще снима и още два видеоклипа, които са към песните “Опасен за жени” и “Тихо ми пази”. Усилена подготовка кипи и около снимките на дългоочаквания дует на Галена и Андреа, които ще бъдат след промоцията.

Инфо и снимка: Planeta.TV

Малина и Галена feat Фатих Юрек- Мой

Коментари (0)

Публикувано в на 21 април 2010 г.