Галена пуска модна линия, Дения Пенчева – обувки!

Галена зарадва многобройните си фенове във Фейсбук с интересна новина. Ето какво сподели певицата:

Изключително щастлива съм да ви представя един от последните си проекти, който за мен е поредната сбъдната мечта, а именно да имам собствена модна колекция! G SPOT | GALENA for BEYOND е резултатът от взаимното ми сътрудничество с BEYOND Sofia в лицето на Добромир Киряков и Борче Ристовски, които вече добре познавате.

Вдъхновението за тази колекция е моят личен стил, всяка от роклите, които ще видите отразява и е изцяло подчинена на стила на Галена – елегантен, женствен, провокативен и дързък.

Тъй като често получавам комплименти относно визията си, реших да предприема това начинание и да създам тази колекция, която да направи моя стил достъпен за всички млади момичета, които го харесват. Надявам се, че всяка от вас ще намери своя модел – роклята, за която винаги е мечтала. А по-късно тази седмица колекцията ще може да бъде закупена в специално изготвен за целта онлайн магазин – http://beyondfashionhouse.com/.

Не само Галена, обаче, скача от поп-фолка право в модата.

Дения Пенчева стана дизайнерка на обувки

Дения Пенчева започна свой бизнес с дизайнерски обувки с кристали. Младата изпълнителка на Diapason Records сама създава моделите, а сред клиентките й са някои от най-красивите и успели жени у нас.

Чаровната Дения не крие, че винаги е имала страст към обувките и самата тя притежава доста. Преди една година нейният интерес й дава импулса да започне сама да изработва изящните обувки. Тя основава своята марка Crystal Shoes Denia и започва да създава дизайна на ефектните чифтове. Едни от първите й клиентки са нейните колежки от поп-фолка Емануела и Софи Маринова. Сред дамите, които са си закупили тези прелестни ръчно изработени произведения на изкуството са и други популярни личности, включително и от чужбина.

Дения Пенчева подчертава, че обувките се изработват с камъни Swarovski, които могат да бъдат подбрани по цвят, форма и размер от специален каталог според желанието на клиентите.

Освен официалните обувки, които се радват на огромен интерес, Crystal Shoes Denia предлага също и специална basic серия от спортно-елегантни обувки, които са на много по-достъпни цени.

„Моята марка залага предимно на официални обувки, които изглеждат красиво и изящно, тъй като са покрити с камъни – всеки един поставен ръчно. Тези обувки са като бижу, което стои прекрасно на крака на всяка дама и й придава блясък, стил и индивидуалност.”, сподели Дения Пенчева. „Сега обаче разработих и специална серия на много по-приемливи цени, за да може повече момичета да имат възможност да си поръчат от моите обувки. Има различни модели и предлагаме пълната номерация.”, поясни още тя.

Всеки, който желае да си поръча модел от уникалните обувките Crystal Shoes Denia може да го направи чрез контактите, посочени в официалната страница на марката във facebook: https://www.facebook.com/CrystalShoesDenia

Коментари (0)

Публикувано в на 7 май 2013 г.