Галена пее премиерно в Несебър „Лоша ли съм“ – подарък от Галин

Галена се завръща на сцената в CLUB 66

Дългоочакваното завръщане на Галена на музикалната сцена, след раждането на сина й Стефан, вече е факт. На 2-ри октомври 2009 г. тя ще разтърси несебърската култова дискотека CLUB 66, като ще покаже завидна перфектна форма и добро настроение.

Многобройните фенове на Галена в цялата страна с нетърпение очакват срещата си с нея. Едни от първите, които ще имат възможността да се веселят с нея, са почитателите й в CLUB 66 Несебър.

Отпочинала, свежа и изпълнена с нови идеи, сексапилната брюнетка ще представи за първи път в CLUB 66 най-новата си балада «Лоша ли съм».

«Песента е по музика на гръцки автор и е подарък от Галин за рожденният ми ден», сподели Галена и добави, че любимият й обича да я изненадва по нестандартен начин и този път също не е изневерил на традицията.

В деня на нейното участие в CLUB 66, на пазара ще излезе и клипът към другото й ново парче – “За последно”, което дава заявка да е следващият хит на сезона.

Тези, както и много други,добре познати на фолк маниаците заглавия, са залегнали и в новия албум на амбициозната Галена, който за радост на нейните почитатели, се очаква за излезе около Коледа.

Коментари (0)

Публикувано в на 29 септември 2009 г.