Галена открива шоуто „20 години Пайнер“, Ивана орисва Планета HD с онлайн видео и снимки

Галена открива шоуто „20 години Пайнер“, Ивана орисва Планета HD

Галена открива концерта “20 години Пайнер”

Само броени дни остават до дългоочаквания голям концерт “20 години Пайнер” на площад “Св. Александър Невски” в столицата.

На 9 юни повече от 20 звезди на най-голямата продуцентска компания в България ще представят най-големите си хитове.

Честта първа да излезе на сцената на грандиозния спектакъл се пада на Галена, която ще постави началото с песента “Знам диагнозата”.

След нея, със свои хитове в концерта ще се включат още Глория, Ивана, Камелия, Преслава, Анелия и др.

За съжаление първоначалните планове Славка Калчева и нейната песен “Бяла роза” да закрият спектакъла се промениха. Поради неприятни лични причини, случили се дни преди концерта, певицата няма да присъства на площад “Св. Александър Невски”.

Затова финалните акорди на шоуто ще бъдат поставени от всички звезди на “Пайнер” с песента “Телевизия Планета”. Песента е създадена по повод официалния старт на музикалната медия през 2001 г. и до днес съпътства всеки рожден ден на “Планета”. “Телевизия Планета” е създадена по текст на Свобода Даскалова, музика на Дани Манолова и аранжимент на Ленко Драганов.

Очаквайте включвания на живо зад кулисите на концерта!

Зрителите на “Планета” ще имат възможността още преди официалното начало на концерта да видят какво се случва зад кулисите. Те могат да очакват ексклузивните преки включвания от площад “Св. Александър Невски” в 16:00, 18:00 и 19:00 часа.

Точно в 20:00 часа пък е предвиден стартът на грандиозния концерт, водещи на който ще са едни от първите лица на Планета ТВ. В тази роля ще се превъплътят водещата на предаването “Автограф” – Галя Димитрова и лицето на “Фолкмаратон” – Жени Койчева.

По време на концерта на 9 юни е предвиден и официалният старт на новия телевизионен канал “Планета HD”. Това е първата българска телевизия, която ще излъчва изцяло собствена продукция в новия телевизионен стандарт.

Начало ще постави хитът, определен от почитателите на поп-фолка за най-емблематичен в класацията “Златните хитове на “Пайнер” и “Планета”.

Официалните резултати ще бъдат обявени тази седмица, но победителят вече е ясен – “Шампанско и сълзи” на Ивана. Песента ще стане орисник на новия канал, както “Къде си ти” на Камелия и “Бяла роза” на Славка Калчева за “Планета” и “Планета фолк”.

Инфо: Planeta.TV

Коментари (1)

Публикувано в на 9 юни 2010 г.