Галена и Димана пазят в дълбока тайна новите си песни

Димана – по-гореща и предизвикателна с идването на пролетта

В унисон с хубавото време и галещите слънчеви лъчи, Димана и нейната дъщеричка прекарват все повече време навън. Парковете на Пловдив се оказаха привлекателно място за разходки и игри на малката Габриела.

Привечер заедно с таткото Стефан, те много често могат да бъдат забелязани на Гребната база, изкушени от водните атракции. Именно дългите разходки сред природата, допринесоха за перфектната форма на певицата, която тя демонстрира в новия си клип. Само преди няколко дни изпълнителката засне видеоклип на най-новата си песен, която носи много свежо настроение.

В новото видео ще видим една по-гореща и по-предизвикателна Димана, която напълно заслужи титлата “Най-секси майка на годината”. Особено горд от признанието на журналисти и светски експерти е любимият мъж на изпълнителката, Стефан.

Димана с нетърпение очаква появата на клипа по телевизия “Планета”, а след това смята да си “открадне” няколко дни за себе си. Певицата и нейното семейство планират пътешествие на изток – до родния Добрич, който винаги й носи много приятни емоции.

Галена ще снима в Гърция – но заглавето също е тайна

Галена вече е избрала пилотното парче за новия си албум, което ще бъде клипирано, разкри самата тя пред „Нов фолк”. То все още е непознато на аудиторията, музиката е на Калин Димитров, а текстът – на Тина Денчева. Певицата не иска да издава как се казва, защото се е наплашила от изтичането на песни в интернет.

„Имам чувството, че като съобщя някое заглавие и се появяват някакви хакери, които веднага претърсват цялата мрежа и отнякъде го намират… Когато казахме, че имам нова песен – „На линия”, само след два дни беше разкрита”, казва певицата. Тя все пак издава едно от трите нови заглавия, които ще чуем в албума й – „Тихо ми пази”, но не то е планирано за клипиране.

Новото видео ще тръгне заедно с появата на албума на пазара и ще бъде заснето в Гърция. Въпреки че ще пътуват зад граница за клипа, Галена обяснява, че е решила той да бъде семпъл – залага най-вече на различната обстановка, в която ще направят снимките. „Вече не държа на представянето с кой знае какъв клип – за мен е важна песента. Един мой познат наскоро ми каза: „Само ти можеш да ни убиеш с визия”, а аз му казах, че не искам да убивам никого с визия, искам да ги убия с песен”, споделя звездата.

Инфо и снимки Димана; снимка Галена: Planeta.TV
Инфо Галена: NovFolk.BG

Докато чакаме новият безименен и загадачен засега хит, нека си припомним настоящия: Димана и DJ Живко Микс – Приключих с теб

Виж Наградите на Фолк 2009 – Галена – Официално забранен, докато чакаме и нейния клип:

Коментари (0)

Публикувано в на 13 април 2010 г.