Галена грее – в Америка е! (+снимки) с онлайн видео и снимки

Галена грее – в Америка е! (+снимки)

Тампа и Чикаго – в очакване на “Галена USA Tour 2011″!

Като на кино преминаха за Галена последните няколко дни от голямото й презокеанско турне в САЩ. Ню Йорк и Вашингтон бяха градовете, които Певицата на 2010-та покори. И тя наистина ги покори – със своите песни, с харизмата и очарованието си.

Българската общност в най-големия град в Америка, Ню Йорк, отдавна очакваше такъв концерт. Стилната зала “Renaissance of Astoria” се оказа малка да побере стотиците наши сънародници, които пожелаха да посрещнат пролетта заедно с най-актуалната поп-фолк певица в България.

“Утешителна награда”, “Знам диагнозата”, “Тихо ми пази”, “Запали” бяха сред песните, които предизвикаха най-много емиции сред присъстващите. Галена не забрави и за хубавите ни народни песни и съвсем естествено дойде и голямото българско хоро.

“Очарована съм от посрещането ми, както в Ню Йорк, така и в Лас Вегас, Атланта и Чикаго, сподели певицата. – Радвам се, че съм подбрала песни, които наистина докосват сърцата на българите в Америка.

Затова наред с моите хитове, включих в концерта си и няколко емблематични поп-песни, които са любими на почти всеки българин, независимо къде е по света. За финал избрах песни като “Облаче, ле бяло” и “Хубава си, моя горо”, които не могат да оставят безразлично нито едно българско сърце.

Винаги съм казвала, че всеки има право сам да избере как и къде да изживее своя живот, но където и да се намира, той не трябва да забравя за България и за своите корени.”

Въпреки че в Ню Йорк Галена бе за много кратко, тя не пропусна да види, макар и отдалеч, емблемата на САЩ – Статуята на Свободата и да се разходи в Манхатън. За Галена емоциите и вълненията от срещите с българската общност продължиха и във Вашингтон.

В столицата на Съединените Американски Щати звездата на телевизия “Планета” отново впечатли всички присъстващи на нейния концерт. И тук, специално за пролетното парти, бяха пристигнали наши сънародници и от други щати – Вирджиния, Мериленд, Ню Джърси, Пенсилвания…

Това още веднъж показва, колко важно и значимо е турнето “Галена USA 2011″. Певицата се раздаваше докрай и купонът наистина се получи. На следващия ден, съвпадащ с настъпването на астрономическата пролет, Галена реши да се отдаде на релакс и разходки.

Туристическата обиколка на Вашингтон съвсем естествено започна от Белия дом.

Пред резиденцията на американския президент Барак Обама българската звезда влезе в ролята на журналист и подробно разказа за зрителите на телевизия “Планета” интересни случки от срещите й с българите в Америка, като не пропусна да изпее и част от своята песен “Знам диагнозата”.

След това се отправи към Капитолия, една от най-впечатляващите сгради по света, където седнала на моравата, сподели и вълненията, с които пролетта я зарежда.

Следващите три дни от турнето на Галена в САЩ ще бъдат много интересни и вълнуващи за нея. Българската звезда ще изпълни една от мечтите си, да посети Маями и да се отдаде на релакс.

След това, в края на седмицата й предстоят три важни концерта. Първият е в Тампа, Флорида, а веднага след това Галена ще лети за Чикаго. Тук тя ще има два концерта, с които ще завърши и американското си турне.

Инфо и снимки: Хари Янакиев, Planeta.TV

ВИДЕО:
2011 03 16 Galena in Las Vegas Znam Diagnozata

Коментари (0)

Публикувано в на 23 март 2011 г.