Галена гали планини от мускули, Азис я смуче (СНИМКИ)

Галена разсъблече Night Flight на Димитровден

Най-голямата купонджийка сред фолк певиците – Галена, се оказа и неуморна, когато става въпрос за шоу с много смях, красиви момичета и „Максимус“.

Мускулестите мъжаги от формацията се завърнаха триумфално на сцената след кратка ваканция и всеки вторник ще забавляват гостите на Night Flight с новата си, още по-разгорещяваща дамите програма.

Димитровден се оказа изключително подходящ за новото начало, особено в компанията на Галена. Изпълнителката на актуалния  хит „Запали“ провокира гостите на клуба да захвърлят задръжките си и да лудуват с нея.

От втора покана нямаше нужда. Галена бе заразително щура и много скоро към нея се присъедини и Азис. Двамата показаха нагледно как трябва да започне и завърши една щура нощ.

Сред многобройните сексапилни момичета беше и една от най-актуалните красавици, която в момента е корица на известно мъжко списание – Тина. Танцьорката в Night Flight избра да прeкара последната последната вечер в България сред приятелки, преди да каже „Да” на своя избраник във Финландия.

Коментари (0)

Публикувано в на 27 октомври 2010 г.