Гълъбина от „Столичани в повече“ върти трима любовници

Зоя се намърдва в леглото на Пацо – в „Столичани в повече” в сряда от 21:00 часа по bTV

Всичко си идва на мястото в новия епизод на „Столичани в повече” – в сряда от 21:00 часа по bTV.

Възвърнали паметта си, Йордан и Рангел отново преминават към вече познатия начин на комуникация чрез обиди, иронични подмятания и опити да се наложат словесно един над друг. Войната между тях е подновена още в болничната стая, а първите пререкания са за господството над телевизора…

И докато двамата се възстановяват от амнезията, съпругите им не си губят времето. Славея още не знае, че Йордан си е възвърнал паметта и решава да вземе нещата за концесията в свои ръце. Тя излиза на вечеря с Константин, като се надява с чара си да издейства малка отсрочка на мъжа си за изготвяне на нужната документация. Посред нощ Гълъбина получава обаждане от Рангел и се впуска в среднощна авантюра с „тримата си любовници” – легенът, парцалът, тиганът, за да го посрещне подобаващо. Андрей също е принуден да се включи в трескавите приготовления. Наставленията от жените в къщата на Чеканови обаче му идват в повече и той демонстративно напуска работната площадка.

Една повредена готварска печка става причина Зоя да впрегне целия си арсенал от хитрини, за да накара Пацо и Димо да я поканят да остане в дома им. Наглостта й няма край и тя е решена дори да се намърда в леглото на кръчмаря.

Отец Григорий измисля план как да се отърве и същевременно облажи от сандъка с ценностите, които Цезара му остави. Попът успява да примами за свой съмишленик и Андрей, като му спестява важни детайли от намеренията си. Наивността на отчето забърква двамата герои с много опасни хора… Как успяват да „отървават кожите” и сбъдва ли се най-накрая мечтата на Гришата да забогатее, зрителите могат да разберат от епизода на „Столичани в повече”.

Гледай видео запис от епизода онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 2 октомври 2012 г.