Гала дарява Румен Луканов с бонсай – нали е „дърво“!

Фен ще спечели рокля на Глория в Dancing Stars

Дама иска роклята, за да е най-красивата учителка на бала

Глория подарява своя рокля от участието си в Dancing Stars. Кралицата на поп-фолка сама избра тоалета от танца си чачача-фюжън, който да подари на свой фен чрез играта във фейсбук страницата “Пепеляшка на бала”. Глория сподели, че тя се е чувствала като принцеса с нея, заредена е със силни емоции и  я дарява с любов. Само за няколко часа кандидатите за нейната рокля надхвърлиха 700. Един от участниците се оказа учителка, която сподели, че играе за роклята, за да е най-красивата учителка на бала.  Кой от тях ще я спечели ще стане ясно по време на  шоуто Dancing Stars в понеделник вечер по Нова ТВ.

Глория напусна шоуто две седмици преди финала след като представи танца “Бурлеска” от едноименния филм, но според журито и публиката много по-добре се справи с изпълнението на парчето към филма,  отколкото с танца.

Участието на Глория в шоуто предизвика изненада сред нейните колеги, от които тя дълги години  успешно  бе  успяла да скрие танцувалния си талант.

Глория събра овациите на всички свои фенове и колеги  с непринудената си елегантност, изящни ръце и артистичност на танцовата сцена. Тя имаше като партньор един от най-атрактивните кавалери в шоуто – Светльо Димитров, който в предишния формат стигна до финал с друга нейна колежка – Райна.

Танци по тройки в Dancing Stars

Гала изненада Румен Луканов с колегиална закачка – подарък дърво

Алфредо отправи тройно предизвикателство към звездите на Dancing Stars – двойките в спектакъла на сезона ще танцуват по тройки, броени дни преди големия финал на шоуто.

Део ще излезе на сцената с Елена и Ралица, като те ще покажат джайф. Пасо добле  между двама партньори – Живко и Калоян, ще представи Елен Колева. Най-възрастният танцьор в шоуто Фил и най-младият от звездите –  Ангел, участват в общия им джайф с партньорка Дорина. Стелла, заедно с Наско и Петя, ще представят салса за трима, а Петко Димитров ще танцува самба заедно с Яна и Лили.

В ефира на Нова ТВ звездите ще споделят спомените си от своите абитуриенски балове, а зрителите ще разберат, че бохемът Петко получил от баща си подарък трабантче, а Стелла не е имала бал.

В понеделник сутрин Гала подари на Румен Луканов истинско дърво-бонсай, докато водещият и партньорката му от Dancing Stars Ралица бяха гости в „На кафе”. Поводът за тази колегиална закачка бе фактът, че Румен неведнъж се самоиронизираше, като сравняваше танцовите си умения с „подвижността” на растение.

„Ти наистина беше дърво, но разцъфна”, похвали го Гала.

Водещият на “Сделка или не” сподели, че не съжалява за участието си в шоуто. Той е убеден, че е дошло времето на сцената да останат само танцуващи звезди, каквито според  него са  Део, Ангел и Елен Колева.

Гледай видео запис от предаването онлайн (алтернативни линкове – тук и тук)
Dancing Stars ep22 част1/ 27.05.2013

Dancing Stars ep22 част2/ 27.05.2013

Коментари (0)

Публикувано в на 28 май 2013 г.