Гаджето на покойния Баташов разплаква X Factor с онлайн видео и снимки

Гаджето на покойния Баташов разплаква X Factor

Голямата любов на Андрей Баташов в първия епизод на „X Factor”

Пилотния епизод, с който започва най-мащабното музикално шоу X Factor”, ще развълнува зрителите с откровената история на голямата любов на покойния актьор Андрей Баташов – Боряна (на снимката). Красивата банкерка е споделяла, че музиката винаги ги е свързвала, но какво я накара да се яви точно на прослушванията на „X Factor” и коя е песента, с която разплака всички, зрителите ще могат да видят на 11 септември от 20:00 часа по Нова ТВ.

Друг атрактивен участник в шоуто, който ще вдигне на крак публиката, е филипинецът Рафаел (на снимката). За изненада на всички присъстващи в залата за прослушвания, той изпълни една от най-красивите български песни „Облаче ле бяло“. Зрителите на предаването ще научат какво кара един млад човек да дойде от Америка в Брегово, за да стане учител по английски на децата там.

В специалния епизод феновете на X Factor ще видят, освен изпълненията на талантите, явили се на кастингите в Плевен и София, така и техните мечти, истории, смешни моменти и драматични обрати. Те дадоха най-доброто от себе си за пръв път на живо пред журито – Мария Илиева, Мага, Поли Генова и Васко Василев. В неделя ще разберем кой още впечатли четиримата съдии и какви бяха реакциите и коментарите им, както и докъде ще стигнат в надпреварата Рафаел и Боряна.

ВРЕМЕ Е ЗА ИСТИНСКОТО ШОУОТ 11 СЕПТЕМВРИ ПО НОВА ТВ

Видео запис от епизода ще откриете тук.

Коментари (1)

Публикувано в на 9 септември 2011 г.