Гаджетата на Михаела и Митко от София ден и нощ

Русото барби, което обърна наопаки живота на Дани в хитовото риалити, има щастлива връзка с един от най-горещите мъже в нощна София.

Елизабет, както е истинското име на звездата, ходи с известния столичен танцьор Марин Методиев, нашумял с множеството си изяви и участия в проекти на известни български изпълнители.

Проверка на BGLife.club разбра, че хубавецът е част и от най-известната мъжка денс група – „GRANDOS”. Неотдавна двамата разкриха, че са си паснали от първия миг, в който са се видели. Днес любовният дует не спира да пътува из различни дестинации, любувайки се един на друг.

Всички въздишат по Митака от „София ден и нощ“, а той се хвана с кака!

Кристиан Кирилов, по-познат като Митко от култовия младежки сериал „София ден и нощ” по Нова телевизия, си завъди учено гадже, пише „Таблоид“. Мацката на здравеняка е 7 години по-възрастна, но за сметка на това е експерт по молекулярна биология. Засякоха прясната влюбена двойка да се натиска на излизане от столичен ресторант преди дни. Напомпаните мускули на шуменеца не останаха незабелязани и се наложи двамата да позират и дават автографи близо четвърт час.

Съвсем наскоро новоизгрялата тв звезда се раздели с щерката на банкерката Цветелина Бориславова и веднага скочи в нова връзка. Митко, познат като възглупав герой от сериала, събрал студенти от цялата страна, бил лудо влюбен в приятелката си. Каката обаче го строявала за щяло и нещяло. Здравенякът обаче хлътнал сериозно по учената си любовница тъкмо заради по-сериозното й отношение към живота, за разлика от кифлите, които му се мятали като мухи на мед.

На пръв поглед приятелката на Кристиан-Митко не блести с особено забележителен външен вид, особено на фона на перхидролените кукли от предаването. Новата спътница в живота на Кирилов е момиче от класа, но от различен калибър – има сериозна професия с шанс за научна кариера. Самата тя в компания казвала, че й e леко неудобно, когато на улицата фенки напират да се снимат с Митака. Въпреки това била сигурна, че е срещнала любовта заради голямото сърце на своя любим.

Коментари (0)

Публикувано в на 9 май 2017 г.