Гадателката с трето око Фидес прави прогнози при Кулезич

„Насреща Люба Кулезич“, 08.07.2012:

Мегаделото Октопод, Вежди Рашидов, зависимостите, ясновидката Фидес и имотите на Любомир Павлов на Френската ривиера в „Насреща Люба Кулезич”

В поредното издание на рейтинговото предаване на TV7 „Насреща Люба Кулезич” на 8 юли основният обвинител по делото „Октопод” Светлозар Костов ще разкрие част от стратегията за разрешаване на криминалната сага. Прокурорът, нашумял с делата си срещу наркобос №1 на Черноморието Митьо Очите и бившият световен шампион по фигурно пързаляне Максим Ставийски, се е заел с отговорната задача да „улови” в мрежата на правосъдието Алексей Петров. Дали ще успее – развръзката предстои! Костов ще разкаже и за начините за справяне с организираната престъпност като шеф на специализираната прокуратура.

Неочакван гост ще влезе в предаването. Нов свидетел по делото срещу Трактора ще даде обяснение за смяната на показанията си. Защо една учителка реши да премине от другата страна – тази на справедливостта и закона?!

Успя ли за три години министърът на културата Вежди Рашидов да спечели доверието на интелектуалните кръгове или те все още не го разпознават като един от тях?! Известният скулптор ще вземе отношение по наболелите проблеми в българското кино от последните месеци, ще направи равносметка за управлението на ГЕРБ и работата на подопечното си ведомство.

Трима мъже, спасили се от своите пороци – наркотици, анаболи и хазарт, говорят открито за зависимостта. Попаднали веднъж в лапите на порока – Явор Захариев от „Гравити Ко”, фолкзвездата Ангел и асът на баскетбола Тити Папазов откровено ще споделят драмата на мрачните си преживявания. Пагубното саморазрушение, довело ги до ръба, се оказва преломна точка в живота им и отключва инстинкта им за самосърхранение.

Съдбата може да бъде разгадана! Една от най-известните родни гадателки Фидес ще пророкува бъдещето на Кулезич и съдбините на впрегнатите в предизборната надпревара политически формации. Ясновидката с трето око ще разкаже за тайнствените посещения на светските персони и ъндърграунд особи, както и за сътрудничеството си с криминалната полиция.

Нов имот на Любомир Павлов озари Френската ривиера, разкри крими острието на TV7 Диляна Гайтанджиева. Напористата репортерка се завърна от Кан с нова, шокираща информация, която ще сподели единствено в предаването. От нея ще стане ясно, че вестникарският магнат умело използва офшорната „перачница” на пари и завидно се облагодетелства от това, твърдят от ТВ7. Майсторът на машинацията явно има вкус и този път е заложил на непосредствената близост с Пиер Карден – стопанисва един парцел с гуруто на висшата мода.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 7 юли 2012 г.