Гадателката на Берлускони: ГЕРБ печели изборите, Борисов се жени


Гадателката Теодора: Догодина Борисов се жени

Триумф за ГЕРБ на изборите наесен

ГЕРБ ще спечели както президентския, така и местния вот през октомври. Това предрече пред bTV Теодора Стефанова, по-известна като ясновидката на италианския премиер Силвио Берлускони. Както е известно, своята информация за бъдещето тя получава от извънземното Нелсън.

Кандидатът на управляващата партия за най-високия пост на „Дондуков” 2 обаче ще се бори на балотаж срещу първия български еврокомисар Меглена Кунева, е прогнозата на гадателката. „В бъдеще България ще има жена – президент”, категорична е Стефанова. До 2014 г. представителка на нежния пол ще се настани и в премиерското кресло. След години и двете длъжности едновременно ще бъдат заети от жени.

ГЕРБ ще спечели и в София, но трудно

„ГЕРБ ще спечели в София, но много трудно”, каза Стефанова. И добави, че формацията на Бойко Борисов вероятно ще загуби кметските избори в някои от големите градове на страната, където в момента очаква победа. „Ще има много скандали и критики”, предсказа още ясновидката.

Подобрение в съда, прокуратурата и МВР ще сключат споразумение

През октомври – ноември 2012 г. ще има голямо подобрение и важни структурни промени в родната съдебна система. Прокуратурата и МВР ще сключат споразумение, което ще им помогне да работят по-ефективно и да си сътрудничат повече, казва още Стефанова.

Още 2-3 смени на министри в кабинета „Борисов“

„Ще има смяна на още 2-3 министри и на заместник-министри”, предвижда ясновидката.
Тя не изключи възможността сред членовете на кабинета, които ще се простят с постовете си да бъде земеделският министър Мирослав Найденов, защото „ще има много стачки”. Стефанова обаче не поясни кои точно ще са недоволните, които ще излязат на улиците.

„Това няма да притесни министър-председателя, той ще върви напред. И нека го оставят да работи най-сетне”, призова още гадателката.

Догодина сватба за Борисов

Теодора Стефанова предсказа, че през следващата година Бойко Борисов ще се задоми.
„Той ще има до себе си жена с класа и положение, която ще го представя много добре в обществото. Двамата са създадени един за друг”, поясни ясновидката.

Смени във футбола, Матеус няма да се задържи

Ще има промяна в националния ни отбор по футбол, а треньорът Лотар Матеус няма да се задържи много дълго на поста си. „Новите имена в тима ще искат да се докажат и се надявам да опровергаят прогнозите за провал на квалификациите за Мондиал 2014”, видя Теодора.

Дарина Павлова и Силвио Берлускони ще заживеят заедно

Дарина Павлова ще бъде продуцент на телевизионна програма, която ще се разпространява от медийната компания на Берлускони „Медиасет”. „Дарина и Силвио ще заживеят заедно. Тя вече е част от неговата фамилия, а и децата им са много близки”, разкри Стефанова.

Инфо: VsekiDen.com

Коментари (0)

Публикувано в на 3 август 2011 г.