Габриела и Бърканичков си казаха „да“ в Хотел Радисън (+ВИДЕО)

Златка хвана букета на сватбата им, Крика и Нина Никол бяха кумове

Капки пот от притеснение избиха на ексфутболиста от Левски и звезда от “Сървайвър 4” Светльо Бърканичков, докато казваше заветното “да” на своята избраница – фолк-павицата Габриела. Двамата се венчаха по време на сватбените дни, организирани от хотел Радисън Блу и сватбена агенция Диаманти, а кумове им бяха Нина Никол и Митьо Крика. Бракосъчетанието бе съвсем като истинско – с длъжностно лице, с халки, шампанско, разрязване на сватбената торта и разбира се – хвърляне на букета. Сред желаещите да добавят г-жа пред името си облечени с булченски рокли се бяха наредили Галена Димова, фолк-певицата Саманта, Петя Велкова, моделът с тату на гърба Ваня Кирова и Златка Димитрова. Последната с едни гърди изпревари конкуренцията и грабна букета. “До края на годината ще се омъжа”, подсмихна се Златка, а Габриела й пожела да намери подходящия мъж, заради който си заслужава да каже “да”.

Роклята на Габриела и костюмът на Бърканичков бяха изработени специално за церемонията от модните къщи “Принцес” и “Агресия”. Преди бракосъчетанието между футболиста и фолк-певицата, гостите се вдъхновиха от разкошно подредената със сватбена украса зала Александър. Именно там се състоя и булченското ревю на модна къща “Принцес”, което бе закрито от Наталия Гуркова.

Освен в зала Александър, от петзвездния хотел обещават и ултрамодерни церемонии в ресторант “Фланеганс”, където са се състояли и много смесени бракове, най-вече между българка и чужденец. Хотелът предоставя уникалната възможност сватбеното хоро да се разиграе на жълтите павета.


Видео: BiNet.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 20 април 2010 г.