Гъбаркат Йорданка Сандъкова в „Етажна собственост“

Кмет, генерал и шеф на Топлофикация в „Етажна собственост 4. Нова Надежда” 

Броени дни останаха до старта на „Етажна собственост 4. Нова Надежда” на 7ми март в ефира на Нова телевизия. От екипа на „Идалго продакшънс” разкриха част от новите герои в четвъртия сезон.

Както стана ясно, известният актьор Красимир Ранков се присъединява към екипа на комедийния сериал, но досега отказваше да сподели каква точно ще бъде ролята му. Два дни преди старта на четвъртия сезон Ранков все пак призна, че ще влезе в образа на суровия и коварен генерал Джуров, отказвайки да съобщи повече подробности.

Продуцентът на „Етажна собственост” Краси Ванков пък разкри още няколко персонажа, които ще се появят в новите епизоди. Това са кметът Сандъков, съпругата му Йорданка Сандъкова и шефът на Топлофикация – Проданов.

Сандъков ще бъде ключова фигура в четвъртия сезон. Той е кмет на кв. „Надежда”, където съседите се завръщат в новопостроените си жилища. Кметът е мекушав човек, уютно живеещ под чехъла на красивата си жена. В ролята на Сандъков ще видим актьора Георги Спасов, познат от театралната сцена, от киното и от дублажа. Георги Спасов стана любимец на мнозина с ролите си в „Патриархат” и „Шменти капели”. Играл е Тодор Живков и цар Борис III, преподава в НАТФИЗ, можем да го гледаме и в театъра, където последната му премиера е представлението „Ричард III” на Теди Москов в Народния театър. До края на годината предстои да излезе филмът „Виктория” с негово участие, където актьорът за пореден път влиза в образа на Тодор Живков.

Съпругата на кмета се казва Йорданка Сандъкова и е юристка по професия. Сандъкова е красива, злобна жена, която обаче държи на своите изисканост и класа. Освен в случаите, когато крещи на футболни мачове за ужас на мъжа си, който гледа предимно мелодраматични сериали. В ролята на юристката влиза актрисата Яна Огнянова, позната ни от телевизионния екран, дублажа и импровизационния театър. Гласът на Яна озвучава множество сериали и детски филми. Тя влиза в образа на костенурчето Франклин и дублира гласа на Дженифър Лопез, озвучавайки тигрицата в „Ледена епоха 4”. На малкия екран сме я виждали в какви ли не образи от различни тв предавания през годините – от баба Яга, през д-р Ливайн, Татяна Дончева и дори… Робърт Дениро.

Сред новите персонажи в „Етажна собственост 4. Нова Надежда” се появява дори и шеф на Топлофикация. Името му е Проданов – изискан, богат и успял човек, който е трън в очите на старите герои заради длъжността си. В ролята на Проданов ще видим известния актьор и режисьор Красимир Куцупаров, познат от театралната сцена и от дублажа. Продължаваме да чуваме гласа на Краси Куцупаров вече години наред в стотици филми и сериали, а на театрална сцена превъплъщенията му са безброй. В момента можем да го гледаме в Сатиричния театър с представленията „Римска баня” и „Лека форма на тежка депресия”.

Героят на Куцупаров е причината за светкавично стълкновение със съседите още в първия епизод от новия сезон. „Чуя ли за парно, броя до десет и стрелям” – са думите на военния Джамбазов (Антон Радичев), който започва спора с „шефа на парното”, вадейки оръжието си. Конфронтацията обещава да бъде много комична. Как ще завърши тя, ще разберем този четвъртък от 9 вечерта по Нова телевизия!

Видео анонс на четвъртия сезон можете да гледате тук:

https://www.youtube.com/watch?v=F2p_ZHOr0sg

Коментари (0)

Публикувано в на 6 март 2013 г.