ФСБ със симфоничен оркестър в зала 1 на НДК с онлайн видео и снимки

ФСБ със симфоничен оркестър в зала 1 на НДК

“ФСБ Симфони” в София на 20 април 2012  в зала 1 на НДК!

Отминаха Коледните и Новогодишните празници, със забележимото присъствие на легендарната група ФСБ в медийното пространство. На следващия светъл празник, Великден се очаква нова проява на ФСБ в концертния афиш на столицата. За 20 април 2012 г. е определена срещата на почитателите на групата с програмата “ФСБ Симфони” на голям Великденски концерт.

Постигнала невероятен успех в Пловдив, на сцената на Античния театър по повод откриването на Есенен салон на изкуствата, “ФСБ Симфони” с Пловдивската филхармония, народния хор на ансамбъл “Тракия” и отново под диригенството на Маестро Григор Паликаров ще бъде представена в зала 1 на НДК  на 20 април 2012 г.

Музикантите от групата нарекоха своя концертен спектакъл със симфоничен оркестър “осъществена мечта”. Нека я осъществят и пред своите фенове в София. Зимният концерт през декември 2010 в същата зала събра 4 000 души с рокпрограмата от новия албум “ФСБ.” и незабравимите хитове на ФСБ.

ФСБ със симфоничен оркестър! Ще чуем отново музиката, която звучи и днес в сърцата на три поколения българи.

“ФСБ Симфони” – 20 април 2012, зала 1 на НДК!

Билети за концерта на “ФСБ Симфони” в зала 1 на НДК на 20 април 2012 г. може да намеритe на касата на НДК, както и в мрежата на: ticketplus.bg, в Дюкян Меломан, в магазините „Ориндж“, „Техномаркет“, „Пикадили“, „Фотосинтезис“. Цените на билетите от 30 до 60 лв.

Снимка: Виктор Александров

Коментари (0)

Публикувано в на 25 януари 2012 г.